Fantastisch!

Ik was op zoek naar een riem voor mijn droogkast. De fabrikant maakt deze niet meer noch hadden ze die nog op stock. Bij Europart heb ik na één e-mail meteen 't juiste artikelnummer doorgestuurd gekregen. De dag erna heb ik dat besteld en de dag erna, ja hoor, werd het al geleverd. Zondag de nieuwe riem in de droogkast gemonteerd en weer zo goed als nieuw! Wat een fantastische ervaring bij Europart! Wat een geweldige service! Dank u wel Europart!

zeer goed

zeer goed

Door e-mails wordt je op de hoogte gehouden van de levering

Service en levering prima!

Wist niet precies welke koolstoffilters ik moest hebben, maar de verkoop heeft mij uitstekend geholpen en ik had de juiste filters binnen een paar dagen.

Kwaliteit product en stipte levering is uitmuntend

Verbazend dat Europart een artikel van een 30 jarig product op voorraad had. Snelle geleverd binnen 24 uur en een prima kwaliteit en pasvorm.

Alles naar wens.

Het geleverde product is gelijk aan het gewenste product. Snelle levering acceptabele prijs.

Super snelle levering

Dopjes voor magnetronrooster besteld en direct de volgende dag in huis. Alleen de prijs van 1 dopje is wel hoog. Dat is het enige nadeel.

super

zeer snelle en goede levering

Zeer snelle en correcte levering, jammer dat kosten eventuele retourzending voor rekening klant zijn

Super service

Europart zicht snel voor mij het juiste onderdeel! Goede communicatie en vlot geregeld!

donderdag besteld vrijdag al af kunnen halen in de winkel

keuzemogelijkheid thuisbezorgen of afhalen is een goeie optie.

Uitstekend advies en snelle levering

Eerst telefonisch contact gehad en daarna het artikel via de webshop besteld. Uitstekend advies gekregen.

Prima in één woord !

Duidelijke website, uitgebreid assortiment en prima levering, snel en op tijd.

Supersnel geleverd.

Als repair café in een kleine ruimte wil je de onderdelen snel binnen, dan is er weer ruimte voor andere reparaties. Dat is bijn deze zeker gelukt.

Eenvoudig bestellen en zeer snelle levering

zie voorgaand veld

Groot assortiment en snel leverbaar

Voor mijn combi-oven veel onderdelen op voorraad en snel geleverd. De prijs is wel aan de hoge kant, maar zie je meer bij service onderdelen.

Kan zelfs in een woord. Top.

Supersnelle levering en eenvoudig te bestellen. Klasse.

Heel goed.

Filter wasmachine besteld dag later al geleverd.

Snel geleverd in de winkel

duidelijk gevonden wat wij wilden hebben

goede aankoop gedaan en een vlotte levering

vindt snel wat je zoekt.

Moest een klein onderdeel van ikea vaatwasser hebben. Was verwondert dat is zosnel tot het juiste onderdeel geleid werd. (enkel met productcode)

zeer efficiënte afhandeling

Veel keus, goede we site Snelle levering, duidelijke correspondentie

Binnen een dag alles geregeld!

Voor mijn Miele vaatwasser zocht ik een aquastop. Europart had het origineel maar ook een goedkoper alternatief. Duidelijk omschreven en helder verwoord. Uiteindelijk voor het alternatief gekozen en binnen een dag bezorgd. Uitstekend.

Ik moet zo lachen hierom

Waarom moeten alle webshops zo nodig dit soort sites gebruiken. Geen klacht / bericht betekend dat de klant tevreden is. Wacht eens tot de klant zelf terug komt dan weet je dat je goed werk hebt geleverd. Niet smeken of je aanbevolen wordt. Sowieso zijn mijn eisen lang en breed niet de eisen van anderen. Vooral in deze branche een waterpomp voor een koffie automaat. Als het goed gaat met het product dan is het aannemelijk dat ik sowieso de eerste 5 jaar niet terug kom en dat is in dit geval een goed teken. Of ik moet nog iets vergeten zijn te bestellen. Verder denk ik dat alle andere klanten terug komen wanneer je als winkel de goedkoopste bent met dat product. Er zijn 2 punten belangrijk voor mij 1. Het thuiswinkelwaarborg logo 2. De prijs & Bezorgkosten.

zeer tevreden

vlotte en snelle bediening