Goed verpakt en snel geleverd uitstekend produkt

Goed verpakt en Snel geleverd.

Daags na de bestelling geleverd

Via de website waren de onderdelen snel te vinden, ik heb een kookplaat van IKEA maar zelfs daar had de zoekmachine geen moeite mee.

Snelle en correcte levering!

zowel het bestellen, de levering en opvolging waren OK!

uitstekende service

Eerste maal bestelling gemaakt bij Europar, alles is vlot verlopen, de volgende dag was de bestelling al geleverd.

sac black et decker

Achat très satisfaisant, conforme à ma demande et reçu très rapidement.

Gewoon goed

De bestelde onderdelen waren snel geleverd en passen goed. Iets wat nog wel eens mis gaat bij koffie machine onderdelen. Onze 10 jaar oude Gaggenau werkt weer als nieuw!

Prima!!!

Ruime keuze van diverse onderdelen aan mooie prijzen, heel snelle levering, wel spijtig van de hogere verzendkosten naar België.

Zeer goede snelle service erg goed bedrijf , als ik weer wat nodig heb bestel ik hier zeker weer .

Onderdeel makkelijk te vinden op de site en snel geleverd

Vriezer lade voor IKEA koelkast besteld. Type was makkelijk te vinden en past perfect. Super snel geleverd. Echt top! Als ik weer eens iets nodig heb, weet ik waar ik moet zijn.

Overzichtelijk en snelle service

Goed product. Makkelijk te vinden. Snelle levertijd

Netjes

Besteld en gekregen, geen probleem.

Juiste en snelle levering

Juiste en snelle levering

Snelle goede levering

Ik had wat moeite mijn item te vinden op de website. Contact opgenomen met de klanteservice en uitstekend verdergeholpen de een vriendelijke medwerkster

Snelle levering binnen 24 uur. Goede omschrijving van het onderdeel. De vaatwasser weer snel kunnen gebruiken gelukkig

prima service

niet van toepassing

goede prijs kwaliteit verhouding

Goede en snelle afhandeling van mijn bestelling

Bezorging naar lokale dealer duurt lang, dealer telefonisch niet bereikbaar

Online besteld om lokaal af te halen. 90% ligt binnen 2 dagen klaar wordt er vermeld. Na 4 dagen geprobeerd te bellen. De lokale dealer na 5x proberen aan de lijn gekregen, geeft aan dat later die dag een levering binnenkomst. Na dit tijdstip nogmaals gebeld maar er wordt niet meer opgenomen. Volgende keer dus gewoon voor thuisbezorging bestellen.

Kijken, bestellen en de volgende dag monteren

De handel van de koelkast is een tijd geleden afgebroken. Elke keer vergeten te kijken. Europart gevonden, type koelkast ingevoerd en besteld. Klaar super

Top winkel!!

Onderdeel van mijn koffiezet apparaat kapot en 1 telefoontje omdat ik niet wist welke ik moest hebben en binnen 5 minuten alles geregeld. Staat nu dus bij mijn fovorietenlijst ;)

Top bedrijf

Van opzoeken tot en met levering is alles heel vlot verlopen, alsook de levering

Super snelle levering en perfect verpakt.

Super snelle levering en heel goed verpakt.. toppie..

Aanrader

Correcte service.

Geweldige service

Goede kwaliteit aandrijfriem en de dag erna al in huis. Mijn droger werkt weer prima!

redelijke prijs en snelle levering

zondagmiddag besteld en maandag in huis wasmachine draait weer

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE