Goede service, snelle levering.
Nog net zo'n oud koffiezet apparaat deed het niet meer. Element stuk. Dat wordt een nieuw koffiezet apparaat was de gedachte. Echter, tijdens het zoeken op internet kwam de firma Europart in beeld. In plaats van een nieuw koffiezet apparaat (+- € 55,00), een nieuw element ( € 25,77) gratis af te halen bij een europart winkel of te laten bezorgen voor 5 á 6 euro. Het element was compleet met thermische beveiligingen en dubbele schakelaar. Een kwestie van bodemplaat los maken, moertje los draaien en het hele spul om te wisselen. De dubbele schakelaar paste niet in de behuizing van mijn apparaat maar als oud elektricien was het voor mij niet moeilijk om deze om te wisselen met de oude schakelaar. Klusje van een kwartier en ik kon weer koffie zetten op mijn oude vertrouwde manier.
Een element met een zelfde schakelaar (met 40 minuten uitschakel beveiliging) kon ik en een medewerkster van europart niet vinden. maar zoals verteld, geen probleem om deze om te wisselen.
Ben wel tevreden over Europart en zal zeker bij, indien nodig voor een vervanging onderdeel bij hun terecht komen.