Prima service en snelle levering

Na het toesturen van het type stofzuiger en het onderdeel kreeg ik snel antwoord en waren de onderdelen binnen 48 uur binnen. Dank!

Zeer positief

Duidelijke web winkel en artikel snel te vinden en te bestellen. Snelle en correcte terugkoppeling na het bestellen. Uiterst snelle levering.

Uitstekend geholpen en snelle levering.

Was opzoek naar een onderdeel voor mijn afzuigkap dat ik nergens terug kon vinden .had mijn typenummer ingegeven , maar vond voor dit type geen onderdelen. Waarschijnlijk is deze afzuigkap al wat verouderd. Heb contact met europart op genomen en zij hebben mij prima geholpen. Heb het onderdeel bij Europart kunnen bestellen en een tweetal dagen later werd het netjes afgeleverd.. uitstekende service..bedankt

Prima product supersnel geleverd

Voor mijn Siemens atofzuiger een wieltje gekocht van eigen merk. Past goed, werkt prima. En net als altijd supersnel geleverd in de winkel.

Goed, snel,correct

Duur onderdeel snel en correct aangeleverd.

Juiste product snel geleverd

Nadat ons handvat van de vrieskast het had begeven een nieuwe besteld. Volgende dag al weer binnen en past perfect.

Snelle levering, prima verpakking.

Snelle levering, prima verpakking.

Gewoon prima

Afzuigkap glaasje besteld voor de afzuigkap. Zonder verzendkosten laten afleveren bij een Europart winkel, en daar opgehaald.

snelle levering en goede kwaliteit

Product gelijk aan oude pomp

Perfect!

Onderdeel besteld laat in de avond. Volgende dag in huis! Geweldig service! Dank!

wat ik besteld heb correct geleverd

correcte en snelle levering

Tevreden

Duidelijke verkoopsinformatie, snelle levering, goede kwaliteit

Uitstekend,snel en correct.

Uitstekend.

Glasplaat diepvries vervangen

Glasplaat van onze grote 70 cm brede siemens diepvries was kapot gesprongen. Moeilijk om online de juiste te vinden. Europarts type nummer van de diepvries gegeven en na een week had ik een nieuwe glaplaat in huis. Perfect geregeld!

perfect

Kan niet beter, doe zo voort

goed advies en en supersnelle levering

Telefonisch kundig advies, levering binnen 24 u. Dat is service!

Snelle levering. DHL chauffeur beetje gemakzuchtig. Onderdeel stevig geprijsd

zie boven

Alleen maar klasse.

Geweldige service en zeer behulpzaam.

Goed en netjes opgestuurd

Precies wat we verwachten

Vlotte levering

Werkt perfect Enkel hard reset was nodig om foutcode te verwijderen

Dikke prima

Juiste onderdeel snel te vinden online, snel bezorgd

Prima service. Snel, makkelijk.

Supersnel

Gisteren belangrijk onderdeel voor de keukenmachine besteld, vandaag op zaterdag geleverd, helemaal top!

Snel, de juiste onderdelen.

Zie hierboven

gewoon goed, zoals je verwacht

Gewoon prima, via internet bestellen en een dag later ophalen in winkel.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE