goed en snel

goed en makkelijk te vinden goed product snel geleveerd.

Zeer goed snel geleverd

Prima geregeld

Goede ondersteuning in het orderproces. Prettig om goed op de hoogte te blijven van de status van je bestelling en om meteen een levering bij een filiaal Te kunnen selecteren. Dus niet eerst verplicht thuis, briefje in de bus en dan een dag later pas ophalen bij post nl... Snelle levering en correct verpakt. Alles Ok dus!

Deurbalans besteld waarvan de veren speciaal besteld moesten worden. Levertijd stond op 9 werkdagen, echter binnen twee dagen al in huis. Vervangen was een eitje. Onze vaatwasser doet het weer perfect.

snelle levering eerder dan vermeld

snel geleverd en duidelijke informatie voor te bestellen snelle terug koppeling ook in het weekeinde

Snelle en correcte levering!

Vandaag besteld morgen in huis, super service! En tegen een mooie prijs!

tevreden over deee firma

snelle correcte service,

Betrouwbaar en snelle bezorging

Europart is goed telefonisch bereikbaar, de medewerkers zeer klantvriendelijk. Twee keer heb ik onderdelen besteld voor mijn Liebherr koel-vries combi. In beide gevallen waren deze onderdelen op voorraad bij Europart en dus zeer snel geleverd.

Dtop

Europart deed het goed, DHL bleef even in gebreke. Levering was daardoor 1 dag vertraagd.

Goede spullen, duidelijke site.

Supersnelle levering.

Duidelijke Website met concurrerende prijzen en een veelvoud van artikelen. Snel bestellen en een nog snellere levering. Perfect.

Top geholpen door Saskia

Ik kon zelf het onderdeel van mijn gasstel niet vinden, hierop heb ik gebeld en heeft Saskia mij super geholpen en direct het artikel voor mij in een link gestuurd. Deze zou niet op voorraad zijn en 10 leverdagen hebben , maar 4 dagen later kon ik alweer koken.. top

Snelle en goede service

De goederen werden zeer snel afgeleverd. De webshop werkt zeer duidelijk en gemakkelijk. Enkel de chauffeur die het pakketje afleverde leek geen goede dag te hebben. Jullie zien mij zeker nog terug!

Snelle levering, uitstekend product.

Binnen een dag geleverd en een product dat prima voldoet.

Goede Service en snelle levering.Helemaal Top

Zeer goed en héél snel geleverd.

Het vinden van het juiste part nr werkt zeer goed op de website. Besteld en de volgende dag netjes en op tijd afgeleverd. Erg goed.

Lekker snel

Snelle levering van het juiste onderdeel, mijn afzuigkap werkt weer! Kosteloos afhalen bij winkel in de buurt. Goed voor mijn portemonnee en voor het milieu.

Gekregen wat ik besteld had en snel .

Foutloos verlopen!

Alles wat hoort bij online bestellen is perfect, zonder enige fout verlopen.

Megasnelle levering van het goede onderdeel!

Binnen 24uur nieuwe slang besteld en thuis afgeleverd blijft goed beschouwd geweldig in deze tijd. Wat dat betreft staat Eurioart in de top van webwinkels....

De levering was erg snel, online bestellen comfortabel, alles voldeed aan mijn verwachtingen.

Very extensive offer of products.

Prima kwaliteit onderdelen voor nette prijs

Zoals hierboven beschreven.. Goede passende kwaliteit onderdelen voor nette prijzen

Dat ze mijn onderdeel hebben

Snelle levering top

Goede communicatie, vlotte leverrng

Hoewel het bestelde stuk niet onmiddellijk bij de leverancier beschikbaar was, werd ik zeer goed geïnformeerd. Uiteindelijk alle netjes ontvangen!

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE