Snelle levering en altijd vriendelijk.

De afgelopen jaren al aardig wat onderdelen gekocht bij europart. In de winkel, online en via de telefoon. Hiervoor kan ne zelf niet lopen tobben en het internet afzoeken voor een onderdeel, met de kans dat het niet past.

Goed en snel!

Gemakkelijk zoeken op de website en de volgende dag al kunnen ophalen.

Een defecte microgolf oven is altijd vervelend, maar even kijken bij europart en zo geregeld. S’avonds besteld en dag later al geleverd in België. Fantastisch!

geweldig

Wij waren verbaasd dat voor onze koelkast nog steeds onderdelen ter beschikking waren. snelle levering dus een betere service kan niet.

Top product

Zag er iets anders uit maar werkt weer perfect

Snel en correct

Prima levering en snellll

Snel geleverd...top

Super snelle levering!!

Overzichtelijke site en super snelle levering! Had het op zondag besteld en dinsdag al in huis!

uitstekende service !

Snelle en correcte levering, kan niet beter!

niets op aan te merken

van bestelling tot levering alles tiptop verlopen

Geweldige service!

Groot assortiment en een geweldige snelle lever tijd.

Snelle en foutloze levering

Kan het onderdeel goed vinden op de site. Exploded views van apparaten zou handig zijn.

zeer snelle en correcte levering.

heb vorige week vrijdag de bestelling in de late namiddag geplaatst en deze was maandag in de namiddag al geleverd. Alleen spijtig dat je moet zien hoe de Post NL chauffeur andere zendingen gewoon door de camionet GOOIT en daarna met zijn VOET ze tegen elkaar aan schopt.

super

snel geleverd

Super snelle levering !!!!

Prima onderdelen en super snelle levering !!

Snelle levering. Blij dat het onderdeel heb kunnen kopen bij Europart

snelle levering van goede onderdelen

Onze koffiemachine begon kuren te vertonen wat toch wel een probleem is in ons huis. Na even zoeken de juiste reparatie onderdelen kunnen vinden die gewoon op voorraad waren en de volgende dag in huis. Het zoeken op de site werkt eenvoudig en bestellen is ook met een paar stappen geregeld

doet echt wat ze beloven

vandaag besteld morgen in huis, veel geschreven term. Niet iedereen komt dit na, en geld terugsturen ook niet! EUROPART wel ze doen wat ze beloven. Ook even bellen voor overleg kan, ze denken met je mee en er is altijd een oplossing!

Snelle en goede service

Super snelle service, 's avonds onderdeel besteld voor mijn Panasonic broodbakmachine en dit werd de dag erop reeds in de voormiddag geleverd, het toestel was in de namiddag reeds terug in bedrijf, minder dan 24uur na bestelling. + Super snelle levering naar België +Origineel onderdeel +Zelf met leveringskosten erbij nog goedkoper dan onderdeel in België te bestellen

Snel en compleet geleverd

Alles zoals je mag verwachten. Snek en compleet geleverd. Duidelijke website en reële verzendkosten.

betrouwbaar snelle levering

Heel snel geleverd en goed verpakt,wij zijn heel tevreden

Goede snelle service, maar fout typenummer

Mijn ervaring met de service is zeer positief. Super snelle levering. Helaas kwam het vermelde typenummer van de site niet overeen met het onderdeel dat ik nodig had, waardoor ik dus het onjuiste onderdeel had.

perfect

bestelde onderdeel werd snel en in goede staat ontvangen, enig minpunt vind ik de 2,5% toeslag voor de betaling via bancontact

prima en snelle levering.

Besteld en volgende dag lag het al klaar in de winkel om opgehaald te worden. Fijn dat je voor kleine bedragen het zonder verzendkosten kan ophalen in de winkel.

Alles in orden rappe levering

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE