Goede selectie en prijzen

Erg tevreden met Europart. Ze hadden het onderdeel dat ik nodig had, en ik had het binnen 1 dag in huis. Ik zal zeker vaker bij hun bestellen

Prima geregeld

Ik had al zeer goede ervaringen met de winkel in Weesp

Snelle en correcte service

Word gedaan zoals gezegd en afgesproken

top

zeer perfecte levering 100procent ok

Alles bestens, gerne wieder

schnelle, unkomplizierte Lieferung und korrekte Abwicklung, natürlich gerne wieder

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Top !

Onderdeel besteld voor Delonghi kachel snel in huis kleine prijs top !

Zeer snelle levering

Goede en zeer snelle Levering, 's avonds besteld 's morgens al geleverd SUPER!

Snel en de juiste levering van een onderdeel van de koelkast , ook de afbeeldingen goed te zien.

Goed op de afbeeldingen te zien of je het juiste onderdeel gekozen hebt.

snel en vriendelijk

Zeer snel geleverd

De spanrol voor de droger heb ik bij de vestiging in de stad laten bezorgen waardoor er ook geen verzendkosten werden betekent. Droger draait weer als een zonnetje

Goed en snel

Snel en goed een aanrader

Snel geleverd. Prima product.

snel geleverd. Prima product.

Super snelle levering. Tevens een zeer duidelijke website waarop gemakkelijk benodigde onderdelen te vinden zijn

Snel en goed

Onderdeel voor wasmachine. Duidelijk aangegeven dat het juiste onderdeel voor type wasmachine klopt.

Een aangename verrassing met de geweldige service!

Overzichtelijke site en geweldige en snelle levering

Prima service!

Ik zocht een onderdeel van mijn 20 jaar oude wasmachine en vond via via op het internet de website van Europart. Tot mijn verbazing bleek het onderdeel leverbaar en tegen een zeer redelijke prijs. Versturen kon, maar ook ophalen in een nabije vestiging. Het onderdeel opgehaald en onze wasmachine kan weer jaren mee! Prima service , dus!

pakketje binnen de beloofde tijd geleverd en inhoud voldoet helemaal aan de verwachtingen

perfect

Snel in huis.

Snel, duidelijk en overzichtelijk

Ik had een onderdeel nodig en dat lag de volgende dag al klaar. Gelukkig had ik deze keuze tussen DHL en Post Nl. Ik koos voor Post Nl. DHL is het slechtste vervoersbedrijf dat er bestaat

Vlot geleverd. DHL liet het even afweten waardoor er niet direct de volgende dag geleverd kon worden.

Zeer snel geleverd

Overzichtelijk makkelijk te bestellen en super snel geleverd

Goed en snel geleverd

Goede website duidelijk ,snelle levering.

Vlotte en correcte afwerking van de bestelling

Goede website met per artikel volledige beschrijving. Omdat ik vanuit religieuze overtuigingen tegen een 24-uurs economie ben wilde ik niet op zaterdag bestellen. Van mij hoeft niemand op zondag met mijn bestelling aan de gang te gaan. We maken elkaar veel te gek. Daarom (en omdat ik geen meer moreel handelend concurrent met het gewenste onderdeel kon vinden) heb ik met mijn bestelling gewacht tot maandag. Maar waarom kan ik niet op zaterdag bestellen en bijvoorbeeld op dinsdag laten bezorgen (web-technisch gezien 'peanut')? Doorgeschoten klantvriendelijkheid? Laat weekendwerk de uitzondering zijn tegen meerprijs, en daarbuiten de standaard werkwijze. Dan betaalt alleen de belanghebbende de meerkosten van werken in het weekend. Verder tevreden over alles.

Zeer snelle levering

Geweldig snel en zeer goed

De ene dag bestellen en de volgende dag in huis is echt waar, je wordt nooit teleurgesteld, ze hebben bijna alles in huis en dat is wel heel prettig, je kan de onderdelen al weer snel vervangen.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE