Snelle levering en betaalbare prijzen.

Product kan gekozen worden uit a en b kwaliteit. Klant heeft hierdoor de mogelijkheid om te kiezen Mits op voorraad snelle levering.

snelle correcte levering

snelle correcte levering

Snel geleverd en onderdeel past perfect

Netjes afgeleverd in de winkel makkelijk te vervangen onderdeel Losse tandwiel was in verhouding wel vrij prijzig daarom gekozen voor compleet nieuw onderdeel Machine werkt weer als vanouds

Zeer snelle levering.

Zoals altijd snelle levering van betaalbare onderdelen. Prima bedrijf met goede service.

Top goede service

Eerst gebeld met Europarts , goede info gekregen . Duurde wel een paar dagen,maar dit was van te voren verteld. Zal hier zeker weer bestellen.

Uitstekend !

Alles is perfect verlopen, zoals beloofd !

Via website gemakkelijk zoeken en snelle service meteen thuis gestuurd

Bijzonder snelle levering.

Op zaterdagmiddag besteld op maandagochtend geleverd. Perfect!!!!!!

Europart is heel handig om een onderdeel te vinden en te bestellen

Snel geleverd.

Snel en goed

Snel gevonden, besteld en afgeleverd. Zo hoort internet shopping te zijn.

Super, snel en gemakkelijk

Perfecte service en kwaliteit

zeer positief

zeer positief

Eerste bestelling bij Europart, van bestelling t.e.m levering alles prima verlopen.

Zeer goede ervaring, juiste onderdeel, degelijke verpakking, snelle levering.

Zeer snelle levering . Product zoals beschreven . Top

Echt top . Zeer snel geleverd.

snel gevonden op de site en vlot geleverd

snel gevonden op de site en vlot geleverd

Eenvoudig, snel, zoals beloofd.

Eenvoudig gevonden en besteld, volgende dag in huis zoals beloofd. Dus probleem snel opgelost, in mijn geval een droger die het weer doet met een nieuw onderdeel van € 20,-.

Vlot

Vlotte servies , onderdelen in orde .

De zondag besteld en beantwoord, de maandag geleverd.

Een heel vlotte service.

makkelijk en snel geleverd

onderdeel makkelijk te vinden op de site. en het onderdeel werd snel geleverd

Super snel geleverd

Scherpe prijs en geleverd binnen 24 uur. Top

Gewoon geweldig

Niets aan toe te voegen.....geweldig....!

Keurig product tegen een prima prijs

Keurig product tegen een prima prijs

Klasse

Snelle en keurige levering

Kunnen vele anderen een voorbeeld aan nemen.

Ik heb werkelijk nog nooit zo. 'n goede snelle service gehad. Ik bestelde voor 22 uur echt kwart voor. En de volgende dag had ik het product in huis. Helaas had ik verkeerde informatie gehad, en het verkeerd beeld. Dat ik heb terug gestuurd, en gebeld met de klantenservice. Omdat ik nu niet wist welke maat ik moest hebben, ik heb wat foto. 's gestuurd zodat hun konden zien over welk typenummer het ging. Ook meteen kreeg ik daar antwoord op. Ik heb meteen opnieuw besteld. De retour was snel terug. En kreeg snel ook het bericht dat ze het betaalde geld terug zullen storten. Echt top... Groetjes Christina

Altijd fijn als een onderdeeltje stuk is gegaan

Makkelijk te vinden op de website en ophalen in een winkel naar keuze. Zo blijft het betaalbaar.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE