Goede service en produkten

Duidelijke website, makkelijk om de produkt te bestellen. Binnen 1 dag thuis..

Het juiste onderdeel, niet te duur, om mijn toestel verder te gebruiken

Snelle en correcte levering. Blij dat ik geen nieuw toestel moet aankopen, maar verder kan gebruiken met dit nieuwe onderdeel

Bezorging door DHL 1 dag te laat

Ik heb laten afleveren in winkel, kreeg keurig een berichtje toen het daar klaar lag.

Meer dan uitstekend!

Onderdeel voor Samsung wasmachine besteld. Moest worden geleverd in Frankrijk (24). Is dag 4 bezorgd.

Geweldig Snel en perfect geïnformeerd

Onderdeel besteld voor koffiezetter. Werd snel geleverd en fijn hoe je op de hoogte gehouden wordt voor de levering.Echt TOP

Past niet

De citrus kegel was volgens de beschrijving geschikt voor de Moulinex 600 citruspers. Maar de openig is te groot hierdoor draait de pers niet mee. Erg vervelend dat Moulinex dit bedrijf aandraagt voor onderdelen

Snelle levering, juist productinformatie.

goed .

goed. snelle levering.

Alles correct verlopen en snel geleverd.

Snelle en correcte levering. Bedankt

Goed en snel

Een onderdeel van mijn koelkast was kapot en moest vervangen worden, alle andere sites waar delen te koop waren boden mijn geen duidelijkheid of het deel zou passen, vaak leken de foto's niet op het deel wat ik nodig had (ondanks opgegeven merk en serie / type nummer). Bij Europart was het deel snel gevonden, de foto gaf mij vertrouwen, ook de vermelding; dit product is geschikt voor uw koelkast met vermelding van merk en type nummer! Nu woon ik in Belgie en is vaak de verzending vanuit Nederland ernstig vertraagd... in dit geval werd het netjes de volgende dag conform de afspaak geleverd. Het onderdeel past perfect, Goed gefikst !

prima+tijdig

juiste artikel daags na bestelling geleverd.

super snel geleverd, alles klopte en eenvoudige site!

Zal weer bij Europart kopen. Vlotte afhandeling en product zoals verwacht.

Vliegensvlugge levering

Netjes

Snel,vriendelijk,correct Zeer goede prijs

Tot laat bestellen en snel leveren

Na openen van mijn wasdroger kwam ik erachter dat er een spanrol kapot was. Via internet voor 22.00 besteld en de volgende dag al in huis. Top service en de droger werkt weer.

Bijna perfect

Nieuwe handgreep voor de ijskast besteld. Werd na de betaling snel verzonden. Helaas geen afdekplaatjes voor de schroefgaten. Klantenservice blijkt dan lastig te bereiken als je zelf volle bak werkt. Anders absoluut 5 sterren

SNEL

Tevreden

zeer snel geleverd en in orde

alles perfect

Snel geleverd, interessante prijs, goede informatie

De website biedt goede informatie zodat je kan het juiste onderdeel voor jouw type van toestel kiezen. Levering was binnen de 24u, niets op aan te merken. Heel tevreden.

Uitmuntend

Ik had rubbers van de motor nodig en bij Samsung moest ik compleet nieuwe motor kopen en bij Europart kom ik gelijk de rubbers Appart verkrijgen zonder motor

Fantastische service

Artikel wat ik ontvangen had was defect. Klantenservice gebeld en die stuurde gelijk een ander artikel af. Deze functioneerde wel.

Maken hun beloften waar

Het vertrouwen waard

Absoluut Top Service

Onderdelen makkelijk te vinden op de site. Vlot verloop en supersnelle levering. Helemaal Top.

Slecht! Twee keer bij opgave juiste type diepvries combinatie het verkeerde onderdeel geleverd.

Bij opgave van juiste type koelvriescombinatie van Zanussi werd verkeerd onderdeel geleverd Dít gebeurde tweemaal! Telkens werd tevens een ander onderdeel codenumm gegeven. Heb het maar opgegeven.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE