Slecht! Twee keer bij opgave juiste type diepvries combinatie het verkeerde onderdeel geleverd.

Bij opgave van juiste type koelvriescombinatie van Zanussi werd verkeerd onderdeel geleverd Dít gebeurde tweemaal! Telkens werd tevens een ander onderdeel codenumm gegeven. Heb het maar opgegeven.

Noodzakelijk, maar eigenlijk veel te duur.

Ik koop een keuken bij Ikea met alle inbouwapparatuur. Na een bezoek aan de klantenservice van Ikea kom ik bij Electrolux, en wil daar online het artikel bestellen. Helaas, ik moet mij melden bij de Handyman of Europart. Uiteindelijk het plastic onderdeeltje gevonden wat ik nodig had De prijs van de gehele inbouwkoelkast was € 329,00 De prijs die ik moest betalen voor het plastic vakje in de koelkastdeur: € 38,48 (Dit is 12 % van de koelkastprijs) Ik vind dit ronduit schandalig. En deze ervaring had ik al bij de Handyman met de stofzuigeronderdelen. Wanneer gaat dit nu eens veranderen ?

Uitstekend bedrijf

Snelle en juiste levering.

goed product

goed en juist product ontvangen

Perfecte , snelle levering.

Vandaag besteld, volgende dag geleverd. Prima

Correct en snel

Makkelijk te vinden, snel te bestellen en zeer snel geleverd. Dankzij Europart heb ik de monteur weer een ritje kunnen besparen, de vaatwasser werkt weer als een zonnetje!

Snel goed en niet duur

Awesome

Had to replace a part in my dishwasher. Bosch silence plus giving E19 error code. Europart was the only retailer having the part and had it in stock. Ordered, delivered the day afterwards. Dishwasher fix in 20/30 minutes for just 27 €!!!! Couldn't be happier.

Snelle levering en goed contact

Werd snel geleverd aan post nl. Alleen post nl had een it storing waardoor het 1 dag later kwam. Was geen probleem

Supersnelle levering

hele snelle service, goed geregeld.

Juiste onderdeel

Zoeken op de websitebezoek was makelijk en hebben veel keus tussen Origineel en B merken en was snel geleverd.

snelle levering met een goede prijs/kwaliteit verhouding

Duidelijke beschrijving product, snelle levering

Erg duidelijke beschrijving van het product en waar het in gebruikt is. Snelle en correcte levering

Duidelijke website

goede afhandeling en snelle bezorging van gekochte onderdeel. Op zondag besteld en maandag reeds geleverd.

Super bedrijf

Onderdelen besteld voor koelkast. Alles op voorraad, geleverd binnen afgesproken tijd. Super bedrijf. Afspraken worden nagekomen.

Betrof een standaard spuitmond voor Kaercher. Origineel in originele verpakking. Prijs kwaliteit verhouding voor dit stukje standaard plastic excl vezendkosten zeer matig

Snel en goed

Prima product, snel geleverd.

oke

oke

Makkelijke side en snelle levering

Makkelijke zoek side Geeft type in en alle te leveren onderdelen verschijnen . En snelle levering Prima ervaring

Goede en snelle service

Goede en snelle service. Alleen jammer de bezorgkosten voor een brievenbus pakket.

Zondag besteld, maandag in huis. Perfect.

onderdeel snel gevonden, snel geleverd.

Veel info op site over de onderdelen, specifiek voor welke machines het onderdeel te gebruiken is, alternatieven, etc. Snel geleverd.

snel en volgens afspraak

Het artikel dat we bestelde werd zeer snel geleverd, waardoor ik weer snel kon wassen.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE