Vlotte levering; zoals verwacht

Vlotte levering; zoals verwacht

Prima levering en duidelijke omschrijving.

Had nieuwe roosters voor mijn afzuigkap nodig. Hier kon ik ze makkelijk vinden op serienummer. Smiddags besteld en volgende dag in huis.

Snel en compleet

Snel compleet bereikbaar!

Snel bezorgd

Makkelijk zoeken op de site wat je Precies nodig hebt en snelle levering

Prima geregeld

Snelle service.

Duurde erg lang voordat product geleverd werd, zonder communicatie hierover.

We bestelden ruim 4weken geleden een nieuwe klep voor de vriezer. Was niet op voorraad, maar zou besteld worden en binnen enkele dagen geleverd. Na 2 wkn een mail gestuurd om te vragen waar de bestelling bleef. Hierop kwam de reactie dat ie nog steeds in bestelling was en we hem binnen enkele dagen zouden krijgen. Na 2 weken telefonisch contact gezocht. En warempel 2 dagen later hadden we de klep binnen. Wij zoeken de volgende keer een andere webshop, dit ging zonder communicatie wel erg lang duren.

Alles zoals beloofd

Alles ok

Prima service.

Een zeer vlotte en snelle levering. Ook de omschrijving van het artikel was prima en duidelijk.

Super geregeld

Heel tevreden Juiste product en direct ontvangen Dank je tot de volgende keer

Alle onderdelen leverde dit bedrijf

Standaard onderdelen worden snel geleverd, andere niet veel voorkomende krijg je duidelijke tekeningen van, en kun je dit duidelijk aangegeven. Super geregeld en goed betaalbaar.

Snelle levering en perfecte service

Zeer snelle reactie van de website en een super snelle levering. Meer moet dat niet zijn.

uitstekende service

zeer goede service

Toppie!

Snelle reactie via mail en ook snelle verzending. Artikel zeer goed verpakt. Dankjewel voor de hulp, mijn diepvriezer kan terug gebruikt worden!

Duidelijke website en snelle levering

Een onderdeel van mijn koelkast wass makkelijk te vinden en werd al de volgende dag geleverd!

Alles zeer goed verlopen .

Alles zoals op website aangegeven en op tijd geleverd . Zeer tevreden .

Ongeloofelijk

Ik heb in de afgelopen twee jaar reparatiedelen besteld via Europart die ik nergens anders kun vinden. Online bestellen gingen goed en ik kreeg alles binnen een paar dagen . Europart is een aanrader.

Super snet met het leveren.

Ik had het bestelde de andere dan's morgens in huis, zeer snel dus. Een reden om volgende keer weer hier te bestellen.

Betrouwbare webwinkel en snelle verzending

Een onderdeel gekocht voor onze Siemens koelkast/vriezer. Het onderdeel werd zeer snel geleverd en ik werd goed op de hoogte gehouden van de levering. Verder goede prijzen.

Efficiënte en correcte transactie; heel goede ervaring.

Efficiënte en correcte transactie; heel goede ervaring.

Wat lastig te vinden Niet ten nadele van webshop Maar part nummers van fabrikanten zijn niet altijd correct

Snel, goed en correct

Opzoek van het artikel was eenvoudig, werd snel verzonden. Ik werd goed op de hoogte gehouden wanneer mijn pakketje werd opgestuurd en wanneer het was aangekomen. Top.

De slang past perfect op mijn stofzuiger

Pefect

Snel

snel en makkelijk duidelijk

Onderdeel goed kunnen vinden en snel geleverd

Flessenrek brak af,maar snel te vinden via Europart.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE