Bestelling, levering, betaling alles ging volgens de regels. Prima service.

Zoek, klik klaar

Type nummer invullen en zo gevonden. Snel binnen en de glasplaat voor de magnetron gaat weer vrolijk rond.

supersnel met een foutje

binnen 12 uur geleverd! maar beide koolborstel waren identiek zodat ik 1 moest aanpassen om mekaars spiegelbeeld te worden. nu werkt de wasmachine naar behoren.

Besteld en de volgende dag al in huis, helemaal top

Snelle en goede service

Overzichtige en duidelijke website , prijs is klantvriendelijk , duidelijke communicatie , snelle levering . In een woord betrouwbaar

Snel en vriendelijk

Echt ideaal, bestellen en de volgende dag ophalen. Top

Perfect artikel en korte kevertijd

Gewoon goed!

Voor herhaling vatbaar

Volgende dag netjes geleverd, alles in orde. Wij zijn tevreden!

Snel geleverd!

juiste onderdelen zoals beloofd op de volgende dag geleverd!

Bezorging is prima, de levertijd is erg snel en netjes.

Ben zeer tevreden over de snelle en nette levering, maar niet over het teit dat er maarvde helft van de benodigheden wordt afgezonden en dat je voor de andere helft weer opnieuw de bestelrocedure moet doorlopen en daardoor ook 2 x de verzendkosten moet betalen.

Super service, redelijke prijzen

Superservice, prima vriendelijk mederwerkers.

Supersnelle service

Artikel besteld op zaterdag maandag al binnen

Snelle levering. retour verkeerd bestelde artikelen, geen probleem.

Snelle levering!

We bevelen het iedereen aan, zeer goede ervaring

De onderdelen waren van goede kwaliteit en een redelijke prijs. Alles werd keurig op tijd geleverd, kortom als wij weer onderdelen nodig hebben gaan we het hier weer bestellen.

Goede website, snelle levering.

Via europart heb ik een nieuwe afvoerpomp voor de wasmachine besteld. Op de website is gemakkelijk te checken of je het juiste type besteld. De volgende dag werd hij geleverd en een uurtje later kon ik alweer wassen. Super!

Zeer snel

Zondagmiddag besteld, maandag in huis.

Orgineel product, met super snelle levering!

Overzichtelijke site, met veel nuttige informatie. Makkelijk bestellen, en met snelle levering.

Prima en correcte informatie over het product!

Verzorg, snel, en niet duur

1te x via europart besteld. Onwijs snelle bezorging. Mooie website en goede kwaliteit /prijs verhouding. Kan het iedereen aanbevelen die iets nodig heeft op dit gebied

Top !!!! Prijzen in oké en heel snelle levering, Europart is zeker een aanrader

Top!!!! Ik woon in België, onderdeel zondagnamiddag besteld en de volgende dag, maandagnamiddag reeds geleverd door PostNL

Zeer snel geleverd

Perfect verpakt, besteld op zaterdag en maandag geleverd.

Geweldig goed

Perfecte kwaliteit en zeer snel geleverd

Geweldige ervaring

Vlottere bediening/levertermijn kan niet . Top.!

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE