te trage levering

Op vrijdag verstuurd... De vrijdag erop nog steeds niks! Blijkbaar liggen Nederland en België sinds kort een stuk verder uiteen. Op een ander site een nieuwe boormachine besteld. Ook op vrijdag verstuurd en ook met post.nl... Zaterdag geleverd! Als ik dan een mail krijg om jullie site te beoordelen en ik heb de bestelde goederen na een week nog niet ontvangen wordt ik wat ongemakkelijk.

snelle levering van het juiste product

Het was even spannend of we echt het juiste onderdeel hadden gekozen van de webshop. We zochten een nieuw flessenrek transparant voor in de koelkastdeur van een IKEA koelkast van bijna 10 jaar oud. Het lukte ons niet een goed serienummer te vinden in de koelkast, maar we hadden gelukkig toch het juiste rek besteld! De groentelades wilden we eigenlijk ook vervangen, die zijn versleten (niet kapot) maar die vonden we toch te duur.

Onderdeel makkelijk gevonden, besteld en de volgende dag in huis.

Zie hierboven

goed en voordelig

Not very satisfied

I ordered the part on the 2nd of July. Europart informed me that it was shipped but the PostNL tracking number does not wok and the part has not been delivered after almost a week. Not very happy!

netjes

de bestelde veren zijn netjes op tijd bezorgd en zonder veel problemen geïnstalleerd.

Ruim aanbod van onderdelen en snelle levering in het buitenland, prima!

Ruim aanbod van onderdelen en snelle levering in het buitenland, prima!

Bestelling volgende dag in huis

Accurate afhandeling

Excellent service and delivery times.

Fantastic service - got exactly the spare part I needed for my fridge within about two days - Gut perfectly. I just wish more companies in the Netherlands were like this - no faffing around just actually deliver what you order. Will order parts form here again.

Prima , goede product snel geleverd

Goed verlopen

Supersnel, precies wat ik zocht

Ik had de volgende ochtend weer werkende koelkast. Bedankt!

juiste artikel snel gelevert

snelle levering van het juiste artikel

goede communicatie en snelle levering

Dichting set voor Bosch vaatwasser kompleet geleverd met montage beschrijving.

Snelle levering, juiste product

De vaatwasser gaf water, terwijl hij uit stond, oftewel: De aquastop werkte niet meer... Een nieuwe aansluitsnoer gekocht, welke simpel te vervangen was en de vaatwasser doet het weer naar behoren! Omdat ik echt niet zonder vaatwasser kan, was het dus extra fijn dat het snoer de volgende dag al geleverd werd!

TOP..!!

Super snel geleverd hier in spanje...een perfecte ervaring van het begin tot het einde..!!

Nette, snelle service

Product past goed en was er binnen 1 werkdag.

groot voorraad, snelle levering, uitstekende service

zeer goede ervaring

goede en snelle levering

goede service

Goede en snel service.

Onderdeel besteld, was volgende dag binnen

g

Overzichtelijke site en snel geleverd.

Het onderdeel voor de vaatwasser 21u15 besteld en de volgende dag geleverd. Top.

Makkelijk, snel, betaalbaar

Ik kon twee onderdelen voor mijn koffiezetapparaat niet vinden. Europart ging voor mij op zoek en kwam met een zeer schappelijk aanbod. Maandje later lag het in de bus, echt top

Heel snel

Had een nieuw waterreservoir nodig voor onze stoomoven van 10 jr oud. Was gewoon op voorraad. Na bestelling volgende dag al in huis. Super

kan beter

had verkeerd artikel besteld wil het retour sturen kan maar kost je gelijk 8 euro extra aan verzend kosten dus je bent zeer duur uit kan veel beter. had een mail gestuurd een donderdag en nog geen reactie erop kan ook veel beter.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE