Wederom het juiste onderdeel geleverd door Europart. Mijn klant en ik zijn helemaal tevreden.

Toppy

Belangrijk is dat er ook telefonisch contact kan plaatsvinden via de website met een van de winkels. Mijn keuze is gevallen op winkel in Alblasserdam.

Snelle levering en uitstekende service.

Bij aflevering bleek 1 van de diepvriesbakken een barst te hebben, aan de verpakking was niets te zien, maar na een belletje en mailen van een foto is direct een nieuwe geleverd.

snel geleverd

Bestelde onderdelen snel en goed geleverd

Snelle levering, met produkt niet geheel tevreden

Op de website stond een origineel Smeg ijsbakje. Ik heb een Smeg koelkast en had een paar jaar geleden het daartoe behorende ijsbakje. Die heb ik niet meer en daarom nu besteld. Het bakje kwam in een zakje van Whirlpool en ziet er totaal anders uit als t originele Smeg bakje en ook de kwaliteit is veel minder helaas. Kleiner en niet stabiel. De deksel sluit ook niet goed helaas. Heel erg jammer. Verder was de levering en informatie via email heel goed.

Zeer snel verzonden en voor een redelijke prijs.

Overzichtelijke website, en gevonden wat ik zocht!

Supersnelle levering.

Ik ben zeer tevreden met de snelle levering en snelle reactie van mijn vraag aan de klantenservice.

Fijn dat je het kleine onderdeel zonder hoge verzendkosten bij een winkel in de buurt kunt ophalen.

Snelle levering s'avonds besteld volgende ochtend al in huis!

Supersnelle service ! Heel tevreden.

Het onderdeel dat ik bestelde, arriveerde al 's anderendaags hier in België. Dat noem ik een betrouwbare en snelle service. Europart zal mijn eerste keuze zijn als ik in de toekomst nog eens onderdelen nodig heb.

Super.

Bij Europarts vond ik de afvoerpomp voor de AEG vaatwasser in ons tweede verblijf. 2 dagen later werd die geleverd. Een uurtje later m.b.v. YouTube was de vaatwasser gerepareerd. Een merkreparatuur of reparatie door de firma die de vaatwasser plaatste was niet mogelijk omdat wisselstukken niet te krijgen zouden zijn. Bij Europarts is het originele wisselstuk dus wel leverbaar. Eigenlijk een schande dat grote merken aansturen op het onmiddellijk vervangen van volledige toestellen.

Snelle levering en handige website om jou producten te zoeken :)

Ontzettend snelle service

S avonds bestelling geplaatst en de volgende dag al genoten van een lekker smoothie uit onze blender

iedere keer super.

Altijd geweldig, binnen een week op ons adres in France.

Koelkast thermostaat niet goed

Zou origineel onderdeel zijn maar tijdens inbouw bleek al gauw van niet. Moer om thermoataat te fixeren ontbrak en de oude kon niet overgezet worden want dat past niet. Pin bezetting helemaal anders. Omdat alles openlag moest klus afmaken met kunst en vlieg werk. Door wat eigen technische bagage lukt dit nipt maar kost inspanning.

Prima levering van goed passend onderdeel

Zeer tevreden, het onderdeel (flessenhouder voor de deur) past perfect na invoering van het juiste typenummer van de koelkast.

Goede snelle service

Binnen 24 uur was mijn bestelling binnen. En keurig netjes verpakt. Precies wat ik nodig had.

Alles keurig en sneller dan aangegeven afgeleverd

Hoewel mijn bestelde koffiekan pas na 23 juli bezorgd zou worden, was het er al op 8 juli. Het vers gezette kopje koffie smaakte dan ook heerlijk.

leveren snel en goed

fantastische service

snel en heel goed

Prima service bestelling wordt afgeleverd op bestelpunt, je krijgt een mailtje en ophalen maar.

Prima service je bestelling wordt afgeleverd op bestelpunt daarna krijg je een mailtje en ophalen maar.

Prettige ervaring, snelle service.

Zoals een consument behandeld wil worden bij online winkelen.

Zeer snelle levering

in 1 keer de goede spullen...

Wasdroger kapot, aandrijfriem geknapt, smiddags riem besteld, dag erna geleverd. prima

Uitstekend!

Onderdelen snel kunnen vinden, snel kunnen bestellen en zeer snel geleverd!

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE