Snel besteld: snel in huis!

Ik zocht een koelkastbak voor mijn koelkast. Ik kon het makkelijk vinden op de website ook al wist ik het serienummer niet meer van de koelkast Het onderdeel werd snel geleverd en ik heb het in de winkel in Utrecht opgehaald. In de winkel is aardig personeel!

Fijne site, alles goed te vinden

We waren op zoek naar een thermostaat voor onze Ikea koelkast. De site was heel duidelijk en gaf snel aan welke er nodig was. Deze was de volgende dag al in huis!

Snelle en goede levering.

Prima en snel geleverd

Duidelijk en snel geleverd

prima, juiste onderdeel en snelle levering

netjes de originele onderdelen beschikbaar en snelle levering.

Alles perfect

Op de webshop kon ik gemakkellijk terug vinden wat ik zocht. De artikelen zijn duidelijk omschreven. Eens de bestelling geplaatst gaat de logistiek aan de gang en dat loop perfect. Ook de tussentijdse notificaties houden je op de hoogte zoals het hoort. En ja hoor de onderdelen doen het intussen ook perfect. Ik heb terug heerlijke koffie!

Helemaal super

Razendsnel, precies zoals beloofd

Bestellen als je normaal je geen dingen aan kan komen van witgoed zoals koelkast het serienummer en zij gaan aan de slag afrekenen en het wordt bezorgd

Prima kwaliteit

Bezorging had in mijn ogen iets sneller gemogen

Vriendelijk geholpen

Supersnelle levering!

Overzichtelijke website waardoor je snel de juiste onderdelen voor je apparaten kunt vinden. Snelle levering tegen goede prijzen.

Overzichtelijke website,grote sortering

Altijd top

altijd goed advies

Perfecte service, maakt waar wat ze beloven.

In weekend, onderweg met de boot, via internet nieuwe koffiepot besteld en s'maandags al af kunnen halen in de winkel. Vriendelijke ontvangst in de winkel.

Gewoon geweldig

Bestelling vrij laat gedaan De volgende dag werd de glasplaat van de ijskast geleverd. Toppie!!

Goede duidelijke site.

super

vandaag bellen morgen leveren

Ik vond direct wat ik zocht!

Ik was op zoek naar een nieuwe vriesklep voor mijn vriezer. Via jullie overzichtelijke website met goede filters vond ik snel wat ik zocht. Het product werd ook snel thuisbezorgd. Ik ben heel tevreden. Bedankt!

Snelle toezending

Duidelijke manier om het juiste product te kiezen en vlotte afhandeling

Prima en snel

Prima en snel

Makkelijk bestellen. Snel ophalen in winkel. Spaart verzendkosten.

Ideaal, gaat vaak om kleine onderdelen die dan door verzendkosten weer duur worden. Dan is gratis afhalen fijne optie.

Zeer snelle levering

Zondag's besteld, 'smaandags bezorgd.

alles is snel geleverd goed verzorgt prima thermostaten

als ik weer onderdelen nodig heb zal ik zeker bij europart kijken en bestellen 100% tevreden

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE