De enigste site die het onderdeel wat ik zocht verkoopt, en nog sneller geleverd dan aangegeven

Echt Super , snel , juist .

snelle levering en juist advies

snelle levering en goed persoonlijk advies

Goede analyse van welk onderdeel ik precies moest hebben, snelle bezorging.

Via de website was het makkelijk om met het serienummer van de oven de juiste lamp te vinden. Vind alleen op een prijs van een kleine 14 euro (al niet zo goedkoop voor een lamp) nog eens 5 euro verzendkosten erg veel. Toch blij dat ik weer licht heb in de oven.

zeer snelle levering.

Goede website, overzichtelijk en prima levering

super goed en supersnel!

Ik had het bestelde onderdeel van een electrolux koelbox binnen 24 uur in huis voor een goede prijs! Echt super!

Super goed

Snel geleverd en juiste product geleverd.

Prima en snelle service en afhandeling van een bestelling

Heel goede ervaring

duidelijk internetpagina goede levering

goede internetpagina. betatling gaat goed .Onderdelen makkelijk te vinden. Enige minpunt was eigenlijk dat er op de pagine levertijd 1 week staat en dat het onderdeel een dag na bestellen al binnen was.

Prima product snelle levering

Hebben altijd goede onderdelen en wordt snel geleverd. Middels mail wordt je goed op de hoogte gehouden van de status van je bestelling.

Makkelijk bestellen en het onderdeel wat ik nodig had is heel goed beschreven en in beeld gebracht.

Misschien raar maar had nog niet van Europarts gehoord. In eerste instantie dacht ik aan auto onderdelen. Ben via een link in een forum op uw site gekomen. Zocht naar een mogelijke oplossing van het defect aan m'n wasmachine en was al een andere aan het zoeken. Maar na het vervangen van het slot werkt hij weer. Google is de grootste zoekmachine. Denk dat daar nog wat te winnen is.

Vlotte levering,zeer tevreden

Onderdeel snel geleverd en past perfect

Snelle levering, goede communicatie over voortgang aflevering. Wél betere info over formaten zoals bijvoorbeeld bij o-ringen. Heb de gok moeten maken bij bijstelling maar bleek toch te klein. Gewoon diameter en dikte vermelden!!

Ok

Ok

Goed verpakt en snel geleverd.

Goede site, snelle levering.

Fijn om het artikel ergens af te kunnen halen.

Snel en zonder problemen.

zeer tevreden over dit bedrijf

wat onderdelen nodig voor mijn wasdroger fijne site erg makkelijk om de juiste onderdelen te vinden

Bestelling gedaan, snel bevestiging en volgende bezorgdag binnen. Klasse incl. duidelijke info. Volgende keer weer!!

top

correcte snelle levering van het goede onderdeel

top

heel snel reactie op mail, en ook binnen 2 dagen al mijn bestelling binnen!

prima service

Bestelling op tijd afgeleverd

Uitstekende service. Houden zo!

Duidelijke website, vlotte communicatie en levering zoals het hoort.

Zondag besteld, maandag geleverd.

Juiste onderdelen vers en snel geleverd.

Onderdelen waren netjes beschermend verpakt, en kwamen over alsof ze net uit de fabriek kwamen.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE