Goede service, snelle levering

Ik had een onderdeel nodig voor mijn koelkast. Snel antwoord op een vraag via de website en meteen het item besteld. Was (logisch) niet op voorraad, maar ruim binnen door Europart beloofde levertijd in huis.

eerste keuze voor onderdelen

Groot assortiment, bestellen en afleveren gaat vlot

Snelle levering en afhandeling

Erg goed geholpen, snelle levering

Wasmachine stuk, HELP! Heb gebeld met Europart, werd erg goed geholpen voor de juiste onderdelen. onderdelen volgende dag in huis. Helaas ging de wasmachine nog voor de reparatie helemaal stuk. Onderdelen niet meer nodig. Ook dit is geen probleem, deze kunnen retour. Al met al prima service...TOP

Prima service en super snelle levering

Ik zoch een onderdeel voor mijn expressomachine. Op de website eenvoudig gevonden met het merke en typenummer van het apparaat. De volgende dag lag het al klaar in de winkel inmijn woonplaats. En dat ver beneden de prijs die ik had gevreesd.

Heel goed geholpen!!

Ondanks dat het product dat ik nodig had niet op de website aanwezig was toch gekregen wat ik nodig had . Super geholpen door de klantenservice Snelle levering .

Goed advies en zeer snel geleverd!

Prima klant contact en service, artikel om 21:50 op de webshop besteld en volgende dag 11:00 geleverd. Top!

Het moest wel in twee keer, maar als ik binnen 48 uur alles desondanks toch op orde heb, voor het weekend, dan kan ik uiteraard alleen zeer tevreden zijn. Heel belangrijk een mooie, schone groentela, kan het iedereen aanraden.

Duidelijke site

zeer snelle levering

ik kon nog een knop bestellen voor een 20 jaar oude Bauknecht combi magnetron . Dit had ik niet meer verwacht . Top

Super goed

Heb een machete besteld van Miele, alleen het was de budget keus de goedkoopste machete. Paste perfect op mijn machine. De verzending was binnen een dag, top bedrijf. Als ik weet iets nodig heb bestel ik weer bij jullie.

Snelle service, foutief artikel,retourneren minder

Snelle service. Echter alleen geen correct artikel terwijl dit wel in de beschrijving stond. Universeel bakje voor bestek in afwasmachine. (Ook geschikt voor etna apparatuur). Helaas, bakje niet passend. Veder vind ik het niet prettig dat je bij retourneren zelf voldoende moet frankeren

geweldig

Ik heb wel meer aankopen op internet gedaan maar bij dit bedrijf ging het wel erg soepel. als een rivier kwamen de meldingen binnen over het pickproces en de verzending en de levering vond de volgende dag plaats. Dat was ook wel nodig want de afvoerslang was stuk en moest zo spoedig mogelijk vervangen worden. Dat is ruimschoots gelukt.

Stock, service,prix et livraison rapide avec postNL

Un grand professionnalisme, du début à la fin. A chaque évolution de la commande = mail Pour la livraison, postNL indique une approximation de l'heure de livraison, et ne se décourage pas même si vous habitez la campagne et difficile à trouver. SUPER Je recommande sans aucune crainte.

Gemakkelijk te bestellen Gemakkelijke betaling Snelle levering die goed op te volgen is

soepel geregeld via website, vriendelijk personeel in de winkel, vlotte afhandeling.

Het onderdeel deur rubber wasmachine was goed te vinden op de site en was snel bezorgd. De wasmachine draait weer zonder lekkage. Prijs product vehouding is goed. Ik kan Europart aanbevelen voor uw onderdelen van witgoed.

Afspraak nagekomen

Het bestelde werd op tijd geleverd. Daarna een vraag per telefoon gesteld en korte tijd later keurig per mail een bruikbaar antwoord gekregen

Het bestelde zonder problemen ontvangen

Goede ervaring

Zeer duidelijke communicatie - perfecte levering.

Zeer duidelijke communicatie - perfecte levering.

Snel, duidelijk, prima!

Snel en goed geregeld

Snel en goed geregeld

Gedaan wat ze beloven

Zo moet het zijn

Wederom een bestelling geplaatst bij Europart en wederom supersnel geleverd! On top of that: scherpe prijsstelling, overzichtelijke website, spullen netjes verpakt, wat mij betreft zou de manier waarop Europart werkt een "blueprint" moeten zijn voor alle webshops!

snelle service goed product!

Het juiste product snel geleverd, echter had de prijs wel iets lager gemogen!

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE