UItstekend!!

Duidelijk Site en supersnelle levering!

Supersnelle levering!

Snelle levering en goede prijs

Supersnelle service!

Zaterdagavond besteld en maandagmiddag mijn pakket al ontvangen. Zelfs met de logistieke uitdagingen in deze crisis superservice!

Supersnelle levering!

Op zondag besteld en maandag al binnen! Hoe dan? Erg bedankt!!

Vlug geleverd

Heel goed.

Onderdeel wasmachine besteld voor gezin met 3 kinderen, na 7 dagen nog geen onderdeel in huis. Gebeld met Europart, deze hadden het direct verzonden, POST.NL was het probleem.!!! Europart heeft een nieuw onderdeel opgestuurd, volgende dag, wat denk je, TWEE pakjes binnen via Post .nl. We hebben een pakje in overleg retour afzender gedaan. Dank voor de service van EUROPART.

Perfecte en snelle service

Perfecte en snelle service

Onderdelen zijn goed

De scharnieren voor onze koeler zijn snel geleverd en passen goed.

Prima prijs en zeer snel geleverd.

Prima prijs en goed en zeer snel geleverd.

Heldere keuze kunnen maken waardoor ik ervan zeker was dat ik het goede onderdeel besteld had.

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering, ook de retourzending top geregeld ondanks dat ik mij niet geheel aan de geldende procedure had gehouden.

Supersnel het product wat ik nodig had

De deur van de wasmachine was kapot. Dan wil je graag snel het onderdeel zodat je snel de wasmachine weer kan gebruiken. Het product was makkelijk te vinden online, snel besteld en heel snel geleverd.

Parfait +++++

.......... très bien

Snel en accuraat

Goede service, duidelijk weergegeven op de website en zeer ruim assortiment. Zelfs in het weekend zeer snelle respons op vragen.

Goede service, snelle levering

Direct het juiste onderdeel geleverd. Snelle levering zodat we het toestel snel hebben kunnen repareren.

Onderdeel aanbeveling bij bestelling als extra tip

1745033 nieuw ordernr heb ik nog een extra rubber ring moeten bestellen aangezien deze niet bij mijn eerdere bestelling compleet er bij zat. Hierdoor extra verzendkosten bij nieuwe bestelling

Goed produkt

Dit produkt is van Dyson en het onderdeel was snel in de winkel. Kreeg een mail dat het er was. En de medewerker is ook zeer vriendelijk.

gewoon perfekt

het onderdeel was correct beschreven, paste perfect en de levering was binnen de 24 uur!

Snelle levering van de juiste materialen

Postief

Uitstekend!

Obscuur onderdeel voor een oud apparaat nodig. Snel gevonden, nog op voorraad ook en dus de volgende dag in huis. Super!

snelle en correcte levering

snelle en correcte levering

Snelle levering. TOP

Product zoals je mag verwachten.

Product besteld, volgende dag in huis. Kwaliteit product is goed. Kortom tevreden

Prima ervaring

Europart is een bedrijf om te onthouden!

Vrijdagmiddag een onderdeel besteld en zaterdagochtend kregen wij deze al netjes bezorgd. Echt super !

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE