Snelle levering!

Met juiste typenummer van je huishoudelijke apparaat is het gewenste onderdeel snel te vinden. Eenvoudig bestellen en een zeer snelle levering. Top!

uitmuntend

zeer snelle en goede levering

En snel geleverd en voldoet aan de beschrijving

Snelle levering en product voldoet aan de beschrijving

Perfecte service en snelle levering

Vlotte levering

Duidelijke omschrijving, snelle levering in Belgie

Goede site , niet echt goedkoop maar ja .

Ok .

Gewoon goed

Het product dat ik nodig had was niet op voorraad en toch snel geleverd. Niet goedkoop, maar dat zal ook aan de fabrikant liggen.

Overzichtelijke site en goedeservice

Makkelijk en snel onderdelen terug te vinden op de site Snelle levering

Zeer snelle levering

Ondanks de corona-crisis (wat veel bedrijven als excuus gebruiken om later te leveren) toch direct de volgende dag geleverd op het afhaalpunt hier vlakbij. Product netjes beschermd ingepakt en een vriendelijke baliemedewerker. Product was precies het goede onderdeel en paste feilloos. Wasmachine is weer lek en storings- vrij In één woord TOP!

Vlotte afhandeling

Super!!

Vervangende blenderkan

Helaas ging de blenderkan van onze Braun blender (uit het jaar nul) vorige week aan diggelen. Dezelfde dag nog een vervangende kan bij Europart besteld, die de volgende dag bezorgd werd. Top!

bestelling niet thuis geleverd

bestelling niet aan huis geleverd ondanks dat ik speciaal thuis gebleven ben bestelling geleverd in de in stephesonstraat nr 3 na telefonisch contact hebben ze mijn pakketje terug opgestuurd maar de mensen bij wie het geleverd was hebben het s avonds rond 22u komen afgeven dus heb ik de 2e zending retour gestuurd

Ik ben helemaal tevereden

Ik ben helemaal blıj Echt tevereden Met bestelt onderdeel

Snelle en duidelijke levering.

Snelle reactie en duidelijke antwoord op de voortgang van de bestelling.

Professionele dienstverlening

Ik had 2 stukken nodig voor mijn diepvries die niet op de website stonden. Even opgezocht op het plan dat beschikbaar was, de nummers doorgegeven samen met het plan en enkele minuten later had ik reeds mijn offerte. Ik heb de bestelling geplaatst en die werd enkele dagen later geleverd.

Toch snelle levering

Ondanks dat op de website stond dat levertijd in deze Corona crisis 7 tot 14 werkdagen kon duren, hadden we ons bestelde onderdeel nog vrij snel in huis.

Top online winkel!

Heel erg fijn dat zelfs in deze tijd de producten de dag erna geleverd worden! Duidelijke uitleg op dr site. Ik kom zeker terug!

prima. alleen ga ik niet meer naar de winkel de mare

Gisteren het onderdeel opgehaald in de winkel dank. Wat ik wel wil aangeven dat ik het als consument zeer storend vind dat de complete winkel vol hangs met affiches en folders over anti covid 19 theorieën en het beleid van afstand houden. Alles is onzin zegt de man. Niet het virus maakt ons ziek maar de maatregelen. De man achter de balie stond uitgebreid te praten over dit onderwerp met de klanten voor mij. Alvorens de gevraagde stofzuiger voor deze mensen gepakt werd. Voor mij een reden om deze winkel niet meer te bezoeken om goederen af te halen van u.

Snelle levering, Keurig te woord gestaan

Wist niet waar ik het artikel kon vinden wat ik nodig had. Telefonisch werd ik vriendelijk te woord gestaan. Per mail kreeg ik de link naar het artikel. Het artikel werd sneller geleverd dan de verwachte leverdatum. Top

Product in prima staat en binnen gestelde tijd bezorgd

Xxxxxx

Snelle levering en goed verpakt.

De zaak heeft wat zocht en is niet duur.

Perfect en snel geleverd

Goed en snel geleverd

Product voldoet aan onze wensen en werkt uitstekend.

Goed.

keurig, dag erna al in huis

Makkelijk besteld en snel geleverd.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE