Helemaal goed

onderdelen voor mijn koelkast besteld Makkelijk gevonden op de website Snelle levering

prima levering

alles ok en zo snel Dank u

Snel en gemakkelijk en goed

Goede snelle service

Vanaf de vraag als ze iets konden vinden voor mij. Tot aan de levering. Ze hebben snel het onderdeel gevonden en even gecheckt als dit het goede onderdeel was. En de verzending was ook snel. Het onderdeel paste perfect Dus uitstekend

Tevreden over Europart, DHL een drama!

Het bestellen ging makkelijk en snel. Duidelijke uitleg over de producten anders had ik de verkeerde lamp gekocht. Maar DHL was een drama. Ik bestel regelmatig elders en gaat via een andere pakketdienst altijd goed. Het pakketje was net te groot voor de brievenbus maar de bezorger maakte deze zo dat hij wel door de gleuf ging!!! Met als gevolg dat mijn lamp naast de doos lag in mijn brievenbus en de pakbon erbij gepropt was. Zo schandalig. Gelukkig deed de lamp het wel.

Hier gevonden wat ik zocht en de volgende dag al in huis!

Een nieuwe pluizenfilter voor onze wasmachine? Kan je dit überhaupt los kopen? Ja dus, bij Europart. Besteld, volgende dag al in gebruik genomen. Hoera! Dank u, Europart.

ruime keus en snelle levering

onderdelen zien goed gespecificeerd en levering is volgens afspraak.

Europart is super

Overzichtelijke site, makkelijk betalen en snel geleverd. Wat willen we nou nog meer???

Snelle levering en hulpvaardige helpdesk

Goede overzichtelijke site; helpdesk goed bereikbaar

Goede webwinkel

Goede prijs en snelle levering en als je laat bezorgen in een winkel hoef je geen bezorgkosten te betalen

Duidelijke site, goed en correct verpakt/verstuurd

Alles goed en snel verkregen! Apparaat werkt weer als van ouds.

Snelle levering en kwaliteit

Fijne site, snel en goede prijs /kwaliteit verhouding!!

Onderdeel was gemakkelijk te vinden en kwam de volgende dag al binnen! Niets op aan te merken.

Prima website, alles goed te vinden en binnen no time in huis.

:-)

snel het goede geleverd, maar DHL kwam niet zoals beloofd

....

uiistekend!

snelle levering, degelijk verpakt

Duidelijke website, ik kon het noodzakelijke onderdeel (Terugslagklep voor Miele afwasmachine van ongeveer 10 jaar oud) gemakkelijk vinden. Bestelling werd de volgende dag keurig op tijd geleverd door PostNL. Europarts was voor dit onderdeel aanmerkelijk goedkoper dan de officiële Miele site, terwijl Europarts ook het officiële Miele onderdeel leverde.

uitstekend

Prima service en snelle levering.

Duidelijke productomschrijving en snelle levering

Op de site was het product duidelijk beschreven waardoor ik een goede keuze kon maken. Mijn bestelling was de volgende dag in huis.

Snel en accuraat

Product professioneel verpakt Één kanttekening de vele mails inkorten tot hoogsten twee

Heel goede web kan alles krijgen En vinden

Snel en goed

Alles prima in orde.

Snel op internet gevonden

Snelle en goede afhandeling

Onderdeel voor oude koelkast vlot gevonden en geleverd.

Scharnieren voor deur-op-deur van SIEMENS koelkast te vervangen. Via Google Search de gepaste scharnieren voor het exacte type koelkast op Europart site gevonden. Levering op gevraagde datum. De reparatie verliep prima door lokale vakman.

uitstekend

snelle levering volgens afspraak en duidelijke, heldere communicatie

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE