Laden reviews...
965 opiniones en los últimos 12 meses
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Las opiniones destacan entregas rápidas e información de productos clara. El servicio al cliente es receptivo y ofrece soluciones. En algunos casos las entregas se retrasan, pero la satisfacción general es alta. La plataforma facilita encontrar y recibir las piezas adecuadas.
Vandaag besteld is morgen in huis.
Maureen
Zoetermeer
snel besteld, betaald en geleverd. Ik had enkel de rotor nodig omdat de magneet in 2 gesplitst was en daardoor niet meer draaide. Doch uit voorzorg maar de volledige unit gekocht. ook al omdat ik de rotor nergens apart te koop kon vinden.
Jim
E
Elim
Michel
Sint-Oedenrode
In eerste instantie niet een bruikbaar antwoord gekregen op de vraag of een specifiek onderdeel in ons apparaat zou passen (typenummer stond niet op de website maar week minimaal af van wat er wel stond ) . Pas na het duidelijk maken wat we zochten vanwege welke klachten had medewerker 2 wel een antwoord en is het onderdeel besteld en snel geleverd .
Dennis
Delfzijl
Had niet verwacht dat er zo makkelijk onderdelen te verkrijgen zijn voor mijn koffiezetapparaat van Krupss
Leen
Honselersdijk
Eenvoudige bestelling en levering volgens planning.
Roel
Mechelen
Vaatwasser op vrijdagavond kapot. Op de website kun je duidelijk zoeken op onderdelen die horen bij jouw machine. Onderdeel besteld (in mijn geval na 22.00 uur) en op zondag bericht dat deze de volgende dag geleverd zou worden. Enig puntje van "kritiek" zit bij de transporteur. Deze zou volgens track & trace op maandag tussen 14.00 en 15.00 uur bezorgen maar stond om 12.00 uur al voor de deur. In mijn geval geen probleem want ik was de hele dag thuis. Vaatwasser weer gemaakt dankzij de orginele Miele afvoerpomp.
Roy
Didam
Zocht een onderdeel voor mijn broodbakmachine dat beschikbaar was: na aankoop had ik het juiste onderdeel binnen een dag thuis. Perfect!
Bernard
Nootdorp
Vandaag besteld en morgen geleverd. Toen ik mijn deeghaak niet in de machine kreeg belde ik naar de klantendienst en werd heel vriendelijk geholpen. Geweldige service, zeker een aanrader. Bedankt!
21 May 2020
Jacoba
Nieuwerkerken
Duidelijk te vinden wat ik zocht en prima communicatie over het proces van bestellen en verzenden.
21 May 2020
Martijn
Utrecht
Ik heb onderdelen besteld waarvan ik wist dat ze niet snel konden geleverd worden, dat was dus geen probleem. Maar wat me wel stoort is dat ik een week later nog een kleinigheid wou toevoegen ( een tube smeervet van 100 gram) dat was niet mogelijk. Ik moest dan mijn eerste bestelling annuleren, geld terug laten storten en dan alles opnieuw bestellen. (of 2x verzendingskosten betalen) Het is te moeilijk om 2 bestellingen samen te voegen! Wat niet de automatische weg kan volgen en waarvoor menselijk ingrijpen nodig is (2 bonnetjes samenvoegen) wordt kortweg niet gedaan! Zover is het gekomen! Ik heb het vet dan maar elders gekocht. Mijn eerste bestelling is correct geleverd. Ja Europart aanbevelen bij gebrek aan beter.... 't is overal zo met de e-commerce. Ik hou van een goed klantenservice en die vindt je blijkbaar niet "online".
Hugo
Bervoets
Peter Mul
Etten-Leur
Snelle en correcte levering van het bestelde
Alwie
Enschede
Roy Reijnders
Lanaken
Na vele jaren goed werken heeft een huishoudelijk apparaat wel eens een nieuw onderdeel nodig. Mijn vaatwasser dit keer, en ja hoor ook dat ene specifieke originele onderdeel was bij Europarts op voorraad en een dag later in huis en in mijn vaatwasser. Heel goed assortiment, zeer duidelijke website, prima prijs en betaalmogelijkheden en snelle levering. Aan te bevelen dus.
Frank
Houten
Zie hierboven in een zin.
rené Sauveur
ROTTERDAM
Primaservice jammerdat de ontvangen veertjes kleiner zijn dan verwacht heb er dus hekaas niets aan
Paul
Flacey en bresse
Snelle levering en goede prijs. Zeer tevreden.
Ben
Bennebroek
Een geweldig vlotte site en idem dito bestelling, levering en betaling!
Philip
Humbeek
Het was makkelijk te vinden, bestellen en kwam volgende dag. Super
Nathalie
Den Haag
Hans
's-Gravenzande
Snelle antwoord op een vraag na onderdeel , deel was zo opgestuurd . Makkelijk bestelproces
Ralph
Breda