Pluspunten
Goed geregeld!!!
Pluspunten
Zeer goede informatie op de website over welk onderdeel geschikt was voor onze inbouwoven. Levering ging snel. De mogelijkheid om af te halen in de winkel vind ik prettig.
Pluspunten
Snel, duidelijk, compleet assortiment
Pluspunten
Duidelijke foto's op de site. Op de hoogte gehouden van de bestelling. Zeer snelle levering.
VerbeterpuntenDoe zo verder
Pluspunten
Ik had gasbrabderplaatje nodig van een heel oud gas kooktoestel. Europa heeft mij fantastisch geholpen. Plaatje paste perfect. En dat voor zo iets kleins. Hulde EUROPA.
Pluspunten
Helder advies, uitstekende communicatie, prima management van verwachtingen. Volgende keer wederom naar Europart!
Pluspunten
Snelle, nette levering
Pluspunten
duidelijke site & ontzettend snelle levering. Keurig verpakt.
Pluspunten
Snel, vakkundig, probleemoplossend meedenken.
Pluspunten
Doodsimpel bestellen, volgende dag geleverd. Daarom alleen maar 10'en. Typenummer van de machine selecteren en kies je onderdeel.
Totaal verkeerd onderdeel ontvangen terwijl type nummer etc van oven is doorgegeven. Wij zitten nu mar waardeloos onderdeel van 20 euro.
Pluspunten
Houden je op de hoogte over het verloop van de bestelling en levering.
VerbeterpuntenGeen, is al supergoed,
Pluspunten
Je wordt door een vriendelijk echtpaar goed geholpen.
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten.
Pluspunten
Gewoon top bedrijf
Verbeterpuntenga vooral zo door
Pluspunten
Duidelijke, overzichtelijke website, zeer uitgebreide voorraad! Levering sneller dan snel, besteld vrijdag om 16u30, geleverd op zaterdag om 10u. Top service!!!
15 Weegschaalstraat
Apeldoorn 7324BE