Pluspunten
Snel en betrouwbaar.
Pluspunten
Kennis. Ik had eerst het verkeerde onderdeel besteld. Ik kon deze retourneren en men stuurde mij het juiste onderdeel.
VerbeterpuntenEerste bestelling was voor 22 uur toch werd deze pas een dag later verstuurd.
Pluspunten
In eerste instantie was door mij het verkeerde type inlaatventiel voor wasmachine online gekocht. Europart gebeld en kreeg zeer deskundige medewerker aan de telefoon. Na sturen van foto werd dezelfde middag teruggebeld met advies. Omruilen geen probleem en het werkt (!). Uitstekende prestatie van Europart.
Pluspunten
pomp voor siemens vaatwasser zondag besteld maandag aan mijn deur nog sneller dan de tgv nu hoop ik dat de pomp lang zal mee gaan thanks super
Pluspunten
Snel en goed
Pluspunten
Na bestelling is mijn product supersnel geleverd.
Pluspunten
Verwarmingselement voor de oven samen met nieuw lampje waren snel geleverd. Ik had geen bevestiging gekregen via de mail, maar na een telefoontje met een vriendelijke medewerkster bleek het emailadres niet helemaal te kloppen. Nadat de spullen bezorgd waren, was de oven weer in no time helemaal werkend.
Door een verkeerde omschrijving op de website heb ik een onderdeel wat niet op mijn apparaat past. Helaas nu dus kosten en moeite om het weer terug te sturen.
VerbeterpuntenJuiste informatie geven
Pluspunten
Op zoek naar een onderdeel van Braun en snel gevonden bij jullie bedrijf aan een eerlijke prijs! De snelle levering is zeker een pluspunt..Top!
Pluspunten
Nvt
VerbeterpuntenAfspraken lever tijden nakomen. Communicatie verbeteren . Telefonisch duidelijker vragen beantwoorden (kort af)
Had een origineel verwarmingselement besteld maar niet gekregen kosten €46,00 zag later de originele bij parts.nl voor 26,00 had het apparaat uit elkaar liggen dus heb het maar zo gelaten.
Pluspunten
Duidelijke webshop, snelle levering.
15 Weegschaalstraat
Apeldoorn 7324BE