Precies op tijd zoals ze gezegd netjes bezorgd Prijs was aan de wat hoge kant maar dat komt niet door onderdelen.nl

zoals elke webshop zou moeten functioneren!

Fantastisch! Het ging maar om een onbetekenend onderdeel van de wasmachine maar de volgende dag draaide de was weer door het supersnel leveren van het onderdeel door onderdelen.nl

Leverde precies wat ik nodig had bijzonder snel en voor een goede prijs. Duidelijke website welke mij snel en eenvoudig liet zoeken naar mijn afvoerslang voor de vaatwasser..

Andere dag al in huis.goed product

Snelle verzending.

Zeer snelle traceerbare levering. Binnen 24,00h in Bree België geleverd.

Om 14,00h besteld en de dag erop om 10,00h geleverd in Bree België. Goede service. Bedankt!

Op tijd en netjes mijn onderdelen gekregen en kan ik genieten van mijn inbouw koel/ vries combinatie.

Slecht

Een filter niet leverbaar. Er zijn er drie nodig voor mijn woonhuisventilator. Na mijn verontwaardiging hierover worden later toch alle drie in een zending toegezonden

Goed telefonisch advies en snelle levering. Top!!

Zie hierboven, als ik weer wat nodig heb ga ik hier weer bestellen. Zal het aanbevelen.

Goede website makkelijk bestellen snel bezorgd!

Heel goed!

Snel & goedkoop

Mijn zaagmaschine werkte niet goed meer wat gegoogeld en zo kwam ik bij Onderdelen.nl besteld en de dag erna kon ik de zaag weer repareren .

een goed betrouwbaar bedrijf

Jullie waren de enigen die deze lampjes nog konden leveren. De levering ging supersnel. Waardevol om jullie te hebben leren kennen.

Onderdelen snel verzonden en het bedrijf is een aanrader

Uitstekende service!

Na bestelling gedaan te hebben de volgende dag al in huis!

Goede hulp bij onderdelen vinden voor DeLonghi espressomachine

Ik had eerst zelf een o-ring voor mijn DeLonghi espressomachine gezocht en besteld, dit bleek bij levering de verkeerde maat, foto's opgestuurd daarna een offerte ontvangen voor de juiste o-ring. Snel bezorgd door de brievenbus, goede retourservice voor het verkeerde onderdeel.

Juiste beschrijving en super snelle levering

De ideale webshop

Bestellen en binnen 24 uur ontvangen. Ideaal.

tout simplement parfait.

Repère des pièces recherchées ultra facile. (réparation Philips expresso série 2200) Délai de livraison très court et respecté. Prix corrects. à recommander.

Gewoon SUPER

Verkeerd besteld onderdeel binnen een mum van tijd nieuwe offerte, akkoord met retourneren ontvangen, nieuwe bestelling gedaan en ontvangen, ontvangst retour ontvangen en terugbetaling ontvangen. Zondermeer TOP

Vliegensvlug

Alles prima de volgende dag geleverd. Chapeau!

ik werd heel goed op de hoogte gehouden van de vorderingen van mijn bestelling.

Goede communicatie over uitstel van levering en uiteindelijk perfecte afhandeling

Zeer aan te raden! snel en accuraat

Ik had 2 onderdelen besteld. Deze de volgende dag gelijk zeer netjes verpakt ontvangen. 1 onderdeel moest ik retourneren. Ook direct een bevestiging dat zij het onderdeel retour ontvangen hadden en de volgende dag was het geld al retour op de rekening gestort. indien ik weer een onderdeel nodig zou hebben zou ik zeker bij dit bedrijf bestellen!!

Excellent service, fast delivery

Ordered two sets of rubber for the freezer and fridge doors. Both fit perfectly. The website made it really easy to find which products were compatible with my fridge.

Zeer goede ervaring

Eenvoudig bestellen en snel geleverd!

De website wijst zichzelf, in één oogopslag alle onderdelen van je apparaat als je het juiste serienummer invoert. Bestellen gaat eenvoudig en volgende dag al thuisbezorgd!! Top

Goede service en goed bereikbaar

Mijn bestelling had ik fout gedaan en na 1 belletje was het meteen goed geregeld. Goede hulp en meteen verzonden..was de volgende dag in huis want ik had het snel nodig. Retouren ging ook heel goed en snel. Zeker aan anderen aan te bevelen en dat heb ik dan ook gedaan!

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE