Geweldig en snel geleverd!!

Schokbrekers voor miele. Precies de zelfde. Super snel geleverd. Meer als de helft goedkoper. Als bij miele zelf.

Onderdeel 's avond besteld en volgende dag al binnen.

Levering gebeurde erg snel en onderdeel was perfect zoals gevraagd

Lang gezocht ; en uiteindelijk gevonden op "Onderdelen.nl" ! Onderdelen besteld aan een zeer behoorlijke (lage) prijs. Levering 1 dag na bestelling !

Naar verwachting

Tussenstuk (plaat) voor wasmachine/droger combinatie besteld. Communicatie was duidelijk en het bestelde item was perfect verpakt geleverd. Kortom, alles naar verwachting.

Snelle levering.

Vorige week een nieuw stoompijpje voor Siemens koffie-apparaat besteld. Levering ging erg vlot,zonder problemen de tweede dag geleverd,en keurig op de hoogte gehouden betreffende de levering. Oude pijpje vervangen door nieuw exemplaar,wat er exact hetzelfde uitzag. Tijdens koffiezetten produceerde het apparaat veel lawaai maar geen melkschuim,ook nu kun je alleen schuim krijgen als je het pijpje stijf omhoog drukt,het voelt alsof de aansluiting te ruim is. Na overleg met onderdelen-team aansluiting nogmaals goed schoongemaakt, en nogmaals nieuw pijpje ontvangen. Apparaat werkt nu naar behoren. Dank voor meedenken en alle goede adviezen!

Uitstekend, hier haal ik voortaan al mijn onderdelen

Duidelijke overzichtelijke site. Snelle en goede levering. Vriendelijk en behulpzaam te woord gestaan a d telefoon met mijn vragen

Snelle levering en het juiste product

Onderdeel besteld voor mijn Whirlpool vriezer, was goedkoper dan de concurrent en je werd goed op de hoogte gehouden over de levering. Onderdeel paste goed en het probleem was verholpen!

Goed en snel

Ze hadden wat ik nodig had tegen een goede prijs. De volgende dag al geleverd.

juiste product en snel in huis

Overzichtelijke site, makkelijk in bestelling, betaling. Een snelle levering en zorgvuldig verpakt.

Werd gelijk actie ondernomen toen ik mijn 2e koolstoffilter vergeten was te bestellen. De volgende dag al in huis !

Veel te vinden, snel geleverd

Ik koop vaker bij onderdelen.nl omdat hier veel originele onderdelen voor goede prijs te koop zijn en snel worden geleverd.

geweldig

goed assortiment en de dag erna al in huis, super

Snel en goede kwaliteit onderdelen

De schokdempers van de wasmachine waren versleten. Op zondag nieuwe besteld en maandag binnen. De wasmachine is als nieuw!

De verkoper heefd me goed geholpen en mijn bestelling was op tijd geleverd top

Fantastico

Azienda seria, informazioni dettagliate e spedizioni curate , articoli perfettamente imballati.....consigliatissima!!@

• Ci consiglieresti? No

Gewoon goed

Besteld en de andere dag in huis. Prima toch?

Eficientes y rapidos

He comprado un motor para un horno microondas, envío rápido y descripciones sencillas de los productos. Un placer.

Heel heel snel

Zaterdag besteld en maandag in huis. Dank u.

Goede ervaring

Duidelijke afbeelding van het door mij benodigde onderdeel. Los te verkrijgen. Dus geen set oid. Snel geleverd in een goede verpakking. Zeer tevreden

Geweldig bedrijf

Geweldig bedrijf.snelle levering , goede kwaliteit, goede service .Ook bij retour sturen.Snelle terug betaling.

Afzuigkapschakelaar na 24 jaar gebruik vervangen door een origineel exemplaar van onderdelen.nl

Na 24 jaar intensief dagelijks gebruik ging de schakelaar van onze Bosch DKE665A afzuigkap kapot. Via googelen snel een reparatieadvies gevonden op internet, dat heel goed zelf te doen is en direct een originele schakelaar kunnen bestellen. Zie artikel 90554010 Siemens 00498638 Schakelaar Module met schuif. Deze was, ongelooflijk maar waar, op voorraad en met pasgarantie te koop bij www.onderdelen.nl en ook nog eens gunstig geprijsd ten opzichte van de concurrentie. 's Middags voor 16.00 uur besteld en de volgende dag om 15.10 uur met DHL thuis afgeleverd. Om 17.00 uur kon mijn vrouw de avondmaaltijd al weer bereiden. Dat is nog eens een fijne internetshop. Een aanrader voor iedereen die snel en scherp geprijsde onderdelen zoekt. Ik ga hier beslist vaker wat kopen.

Subliem

Het apparaat beschreven en een link voor het te bestellen artikel ontvangen. Echt een super service. Na het artikel besteld te hebben was het ook snel in huis. Ik ben zeer blij met onderdelen.nl

Een onmogelijk onderdeel toch gevonden bij onderdelen.nl. Op voorraad zelfs! Supersnelle levering.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE