Snel, goede kwaliteit

Netjes verpakt, snel verzonden, product geheel volgens verwachting. Heel tevreden over!

De onderdelen paste perfect

Prima service en snelle levering

Ik had drie onderdelen besteld voor een combi magnetron. Goede omschrijving van de producten en super snelle levering. Heel tevreden!

Duidelijke site, super snelle levering

Montage strips voor Siemens vaatwasmachine besteld. Makkelijk te vinden op typenummer en vervolgens zeer snel geleverd.

Snelle levering van precies het goede product

Makkelijk goede product te vinden, overzichtelijk, goede zoekmachine

zal in toekomst nergens anders bestellen

geweldig komt afspraken na snelle levering mooie prijzen

niks

ik heb helemaal nog niks ontvangen

Supersnel, messcherpe prijs

Makkelijk te vinden en overzichtelijke site. Betrouwbare webshop

Goed en goede info

Duidelijke sites, en goede info. En vlot toegestuurd. Toppie.

zeer goede en vlotte bediening, dank U wel.

ik zal inde toekomst zeker mijn onderdelen bij U bestellen

Gewoon super

Ik heb lang gezocht achter een afsluitingsdichting van mijn waterreservoir van Dolce Gusto 1 x geïnformeerd bij onderdelen.nl , direct antwoord gekregen super.en dan direct mijn onderdeel besteld . Bedankt onderdelen.nl

Ruime keuze aan onderdelen. De prijs valt ook reuze mee en de levering is perfect. Je wordt goed op de hoogte gehouden wanneer je product geleverd word.

Goed geadviseerd. Juiste artikel

Na contact het juiste artikel geadviseerd en kunnen bestellen. Levertijd was eerder dan verwacht en aangegeven. Alleen porto was hoog voor iets wat in envelop kan.

Komt vertrouwd en professioneel over

Snel het goede onderdeel gevonden en binnen gekregen

Snelle en goede service en verzending

Ik wist bij het zien van alle onderdelen op de website niet welk onderdeel (welk ringetje) ik bij moest bestellen, maar met mijn uitleg aan de medewerker wist zij direct wat ik nodig had. Om het nog gemakkelijker te maken kreeg ik in mijn mail de offerte met bestellink, zodat ik niet meer naar de site hoefde te gaan. De bestelling werd snel bezorgd.

goeie onderdelen voor een goeie prijs

geen klachten

Ik heb gesproken met een zeer vriendelijke en hulpvaardige medewerker die mij heeft geholpen om de juiste keuze te maken voor een onderdeel van een Bosch magnetron. In de namiddag besteld en de volgende ochtend om 10.27u al bezorgd. PERFECT.

Prima producten

Ter vervanging van wat stofzuiger onderdelen kwam ik bij onderdelen.nl terecht en voor prima prijzen, prima producten. Snelle levering en goed verpakt.

Helemaal tevreden.

Snelle levering. Duidelijk website.

Snelle levering! Kwalitatief goede onderdelen.

Correcte afhandeling van de bestelling. Snelle levering en de bestelde onderdelen zijn niet duur en kwalitatief goed!

Snelle en prima service!

Veel keuze uit onderdelen; snel gevonden wat ik zocht en snel geleverd. Top!

Jullie hebben gedaan wat ik gevraagd had

is van jullie goed

Alleen de bezorging van DHL laat te wensen over zij brengen het pakket niet aan de deur maar leggen het binnen in de flat op een bankje neer zonder te melden dat het pakket bezorgd is ontzettend slordig

vlugge, correcte levering

te dure verzendingskost

Motor van dampkap stuk. Vandaag nieuwe besteld,mlrgen geleverd in Belgie. Correct type van motor, goed verpakt.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE