Kreeg het onderdeeel thuis oude uit de was machine gehaald de nieuwer er in geplaatst paste super de was machine draaide binnen een uur weer en geruisloos

Goed en snel .

Snel het onderdeel kunnen vinden op de website. Bestellen en levering ging lekker snel.

Ik bestelde een onderdeel voor mijn espresso apparaat. Vrij snel kreeg ik een mail met een verzoek om nadere gegevens te vertrekken, waarop de bestelling werd geaccepteerd en nog dezelfde dag werd verzonden. Ik vond wrl dat de verpakking eenvoudiger had gekund, bijvoorbeeld een envelop, want meer dan 6 euro voor een pakje dat ook door de brievenbus past is zonde van het geld.

zeer tevreden en blij

In eerste instantie wist ik niet dat zo veel onderdelen van mijn Panasonic broodbakmachine los verkrijgbaar waren. Op de website van Onderdelen.nl staan alle wisselstukken mooi omschreven, en aangegeven als passend op welk toestel. De bestelde onderdelen waren nog vrij snel geleverd ook, dus was ik al vrij vlug opnieuw zelf brood aan het bakken. Alles past en werkt perfect. Dit is veel voordeliger dan een compleet nieuwe machine aan te kopen, en beter voor het verkleinen van de afvalberg!

Gewoon helder zaken doen.

Heldere site met duidelijke afbeeldingen. Correcte bestelling/aankoop te doen.

Originele onderdelen, snel geleverd

2 originele groentelades voor onze Pelgrim koelkast gekocht. Passen perfect. Snel geleverd en goed stevig ingepakt zodat je niet bang hoeft te zijn voor schade tijdens transport. Top!

Prima.

Ze hebben gedaan wat is beloofd. Alles was in orde.

Zoals het er ook staat donderdag iets na 19.00 bestelling gedaan en dan alsnog heb ik mijn spullen binnen gekregen op de vrijdag rond 18.00 Zeer tevreden ik weet waar ik mijn spullen voortaan ga bestellen de prijzen zijn ook goed ben zeer tevreden

Super klantenservice!

Glasplaat boven groentelade bleek na bestelling toch niet de juiste maat te hebben. Na telefonisch overleg is Ben aan de slag gegaan. Zelfs bij Whirlpool Italië nagevraagd, maar die kenden het onderdeel niet. Uiteindelijk heeft Ben toch een passend exemplaar gevonden. SUPER! Niet mogelijk om meer dan 5 sterren te geven….

Geweldig snel bezorgt

Onderdeel is perfekt

Onderdeel past perfect en is snel geleverd

Het onderdeel werd goed verpakt verstuurd en voldoet aan alle verwachtingen. Communicatie ging vlot en ik kon dan ook mijn onderdeel snel in ontvangst nemen. Graag bestel ik hier volgende keer weer. Martin

Snel gevonden wat ik nodig had En de levering was ook snel, top gewoon

Fast shipping

The part I needed, with fast shipping. Great experience.

Top !!

zeer makkelijk om onderdelen te zoeken en te bestellen bij Onderdelen .nl daar de technische tekeningen en bestelnummers aanwezig zijn . Ook prijs / kwaliteit zijn zeer goed ! Vlotte bestelling + levering . Zeer tevreden !

Snel en duidelijk

Prima website, duidelijke informatie en redelijke prijzen

Misleidend en waardeloze service

Ik heb via Beekman.nl een 6 tefal wokpannetjes gevonden dat ik zocht. Ik kon dit niet bestellen via deze site aangezien ik geen particulier was, maar ik kon dit wel bestellen via onderdelen.nl door op de link te klikken. Toen ik dit heb gedaan, heb ik besteld en betaald. Uiteindelijk bleek dat dit artikel maar 1 pannetje had in plaats van 6. het artikel was verder exact hetzelfde. ook werd er geen melding gedaan over dat dit minder pannetjes waren. Na contact opgenomen te hebben met de klantenservice, kon deze niet veel meer zeggen als dat het niet de schuld was van hun en dat ik maar beter moest kijken, want in de specificatie stond wel ergens dat het maar om 1 pannetje ging. Kortom, waardeloze service van een waardeloos bedrijf en ik zou bij zowel Beekman.nl, Onderdelen.nl en Parts.nl nooit wat bestellen.

Top ...

Gisteren besteld, vandaag geleverd. Snelle jongens ...

Werkt perfect

De ring werkt perfect

Een super team.

Hoe moet ik mijn vraag stellen om antwoord te krijgen ? Een mail sturen en maar afwachten. En dat afwachten , duurde zeer kort. Uitleg en nog een vraag van hun. Thuis kijken en antwoord geven en binnen een dag , het antwoord van het team bij onderdelen.nl Super..

Duidelijke website en vlotte levering!

Zonder veel moeite het juiste onderdeel gevonden, besteld en volgende dag al bezorgd. Goed voor elkaar.

Prima kwaliteit en snel bezorgd

Voor mijn Siemens koel/vries combinatie een nieuw afdichtrubber besteld. Zoals beloofd origineel materiaal ontvangen en ook snel geleverd. Top klasse!

Duidelijke site en snelle levering.

Zelden heb ik zo een makkelijke site gehad met duidelijkheid omtrent Dexter bestellen artikelen.Daarbij ook nog eens de razendsnelle levering welke ook nog eens heel erg degelijk verpakte was.Wat betreft de prijs ook zeer tevreden..Complimenten.

Snelle en juiste onderdelen

De juiste maat en snel bezorgd

Het is gelukt om het juiste deurtje voor het vriesvak te vinden en het werd snel bezorgd.

Maxima garantía

Muy buena comunicación y atención. Todo fue como muy bien. Repuestos de hélices de ventilador original y muy bueno. Maxima recomendación.

• ¿Nos recomendarías?

15 Weegschaalstraat