Goed en snel

Goed ervaring

Duidelijk en snel

Als je weet wat je ziek, gaat alles vlot en makkelijk Snelle levering. Supper service.

Uitstekend, en daar is geen woord van gelogen.

Gewoon goed.

zoals de site zegt Onderdelen nodig ze hebben ze 99% en zeeeer snel geleverd!! TOP!

zeer goede dienstverlening

Fijne overzichtelijke site

was op zoek naar een thuisbasis/lader voor mijn robotzuiger, door op zoekfunctie te zoeken gelijk de juiste gevonden en met hun attentie om evt. de aansluitkabel erbij te nemen, anders moest ik nogmaals een bestelling plaatsen. de levering liep netjes en vlot. top site.

Prima verzorgd door onderdelen.nl super snel ingepakt en verstuurd naar de bezorgdiensten DHL maar daar ging het mis , DHL beweerde mijn pakketje niet te kunnen bezorgen is maar is nooit aangeboden geweest. Dit is daardoor 2 dagen daarna geleverd. Dus DHL heeft hier een wan prestatie geleverd. Kies is het vervolg voor Post Nl

Prima afhandeling bestelling, alles correct en snel geleverd tegen prima prijs, chapeau

Geen op of aanmerkingen, alles goed geleverd conform bestelling. Ga zo door en klanten kunnen niet anders dan tevreden zij.

Waanzinnig snelle levering

niet geleverd wat ik besteld had was onduidelijk op de website

Ik bestel niets meer bij onderdelen.nl

Prima ,zoals het hoort.

Juiste onderdeel makkelijk kunnen vinden op de website met foto van typestikker voor me. Verzending vlot en correct.

Een top bedrijf

ze doen wat ze beloven , daar doen ze hun uiterste best voor, snelle afhandeling en netjes verpakte goederen

Uitmuntend!!!!!!

Was op zoek naar een schakelaar voor een afzuigkap, kon deze niet vinden. Maar echt super geholpen, mooie prijs absoluut ondergeschikt) en in 24 uur in huis! Echt totaal super geholpen!

Ok

Snel en juiste artikel

Oké

Oké

Ik werd heel goed geholpen met mijn vraag. Er werd meegedacht en goed doorgevraagd! Mijn kapotte DeLongi koffie automaat kunnen repareren door een nieuw koffiedikbakje te kopen (van de oude was een staafje afgebroken, wat we niet gemerkt hadden en waardoor de sensoren in het apparaat niet meer functioneerden). Met 2 tientjes weer een functionerend apparaat en elke ochtend een heerlijk capo, dank!!!

Zeer aan te bevelen.

Zeer duidelijk website waar de diverse onderdelen snel te vinden zijn. Als je onderdelen bestelt wil je deze liefst zo snel mogelijk hebben, bij Onderdelen.nl hebben ze dat goed begrepen. Supersnelle levering.

Gewldig

Fijne service, en op tijd geleverd.

Onderdelen voor een oude vaatwasser super snel in huis.

Voor onze vaatwasser uit 2001 boven- en onderkorf gekocht en binnen twee dagen geleverd. Dus erg tevreden!

Goed voor oudere modellen

Mijn afzuigkap van 2011 begon kuren te vertonen, de motor moest vervangen worden. Dat was lastig vinden maar gelukkig wel gevonden bij deze website. De prijs viel niet tegen, anderen vroegen meer en leverden niet.

Uitstekende levering

Zeer snelle en goede levering van het juiste product

Onderdelen.nl, correct én super snel!

Perfecte site, en afwikkeling.

zeer snelle levering

Onderdeel voor mijn vriezer hier besteld en dat is supersnel geleverd. Website is fijn, veel betaalmogelijkheden, kortom: aanrader!

Stofzuigerstang gebroken, een dag later al een nieuwe in huis.

Gewoon even Googlen op het artikel en de onderdelen komen in beeld, kind kan de was doen.

Prima product en sevice.

Ik zocht een nieuw flessenrek voor mijn Ikea koelkast. Serienummer en koelkasttype kwamen niet overeen. Op basis van het serie nummer werd het onderdeel er voor mij bijgezocht. Prima sevice.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE