Behulpzaam..vriendelijk super snelle levering

Zoals al aangegeven super tevreden... Fijne hulp via tel.contact..

Snelle nette levering

geweldig

heeft even geduurd voor we het juiste onderdeel konden vinden maar was eigen schuld. Later opnieuw (nu de goede) code van de keukenmachine ingevuld en direct resultaat. Volgende dag al binnen. Grandioos.

Overzichtelijke site. Alles goed te vinden.

Snel geleverd goede service

Onderdeel snel geleverd, makkelijke website, goedkoopste wat ik kon vinden. Pakketje kwam goed verpakt aan.

Snelle en correcte afhandeling

Snelle en correcte afhandeling

Livraison ultra rapide

Produit conforme au descriptif livraison ultra rapide Je recommande vivement

Perfect voor reparatie oudere kookplaat

Ionisatiesensor van ATAG kookplaat uit 2000 was afgebroken, waardoor deze vaak uitviel. Onderdelen voor deze kookplaat zijn lastig te vinden, maar onderdelen.nl had deze op voorraad voor een redelijke prijs. Enige minpuntje was dat verzendkosten aan de hoge kant waren voor een enkel onderdeel. Het onderdeel pastte perfect en de kookplaat doet het nu weer uitstekend!

Duidelijke site waar je makkelijk kunt vinden wat je nodig hebt.

Gezocht, besteld en volgende dag ontvangen. Beter kan niet.

Niet tervreden

Het bestelde onderdeel was perfect, doch de levering is volledig uit de hand gelopen, het pakje werd door 'n wandelaar op straat gevonden, zwaar beschadigd, de levering was niet gratis, koste zoveel als het artikel, voor het retourneren heb 'k € 7,95 betaald, ik koop niet meer bij onderdelen.nl er zijn goedkopere aanbieders...

Prima webwinkel veel keus aan onderdelen.

Snelle verzending. Alleen voor een brievenbus pakje wel duur.

Snel, prettig, hulpvaardig en goedkoop!

Snel, prettig, hulpvaardig en goedkoop!

Snelle levering.

Alles prima geregeld.

Pecies conform afspraak geleverd

Gemakkelijk en aan huis geleverd.

Snel en goed

We hadden een onderdeel nodig voor een oude koelkast. Door hun juiste vraagstelling hebben we nu wat we nodig hadden. Top

Top webwinkel

Snelle levering en goede producten

Goede stofzuigerslang

Snelle levering, stofzuigerslang past perfect en zuigt weer goed.

Efficiënt en correct

Klantvriendelijk en correcte prijszetting

Hele snelle service

Ik zocht een onderdeel waarvan ik geen idee had of het wel los te koop zou zijn (strips die horen bij een koelkastplank). Gevonden op onderdelen.nl en de volgende dag zaten ze al in mijn koelkast. Top!

levering handvat koelkast

correct geleverd, had wat sneller gekund, maar zat er niet op te wachten.

Geweldige ervaring met onderdelen.nl

Goede service door snelle levering en betaalbaar

Snelle verzending en uitgebreid assortiment!

Door leverancier van koffiezetapparaat werden de onderdelen niet meer ondersteund, maar bij onderdelen.nl nog gewoon in assortiment en de volgende dag in huis! Top!

Snelle correcte levering

Koelkast deurvak snel geleverd tegen goede prijs.

Echte Aanrader!!!

Geweldige shop Bestellen en volgende dag al in huis. Suoer snelle levering Betaalbaar En goed assortiment Ik ben fan van deze winkel!!! Echte aanrader

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE