Prijs 30€ coolbleu + gratis bezorgen Bij Europart 45€ Inc bezorgen achteraf geschrokken van het prijs verschil moet je echt wat aan gaan doen.
Pluspunten
Erg goed geholpen. Snel met antwoorden.
Pluspunten
Duidelijke website.
Pluspunten
redelijk snel het juiste onderdeel gevonden met controle of het wel geschikt is voor het betreffende toestel. Levertijd was goed en het onderdeel was niet te duur.
Hallo. Europart heeft mij uitstekend geholpen. Mijn Saeco XSMALL koffie volautomaat werkte niet goed meer. Ik dacht dat de zetgroep stuk was. Philips zei dat dit onderdeel niet meer leverbaar was terwijl het apparaat amper vier jaar oud is! Europart kan losse onderdelen voor de zetgroep leveren en stuurde mij een tekening waarop ik kon zien welk onderdeel de storing veroorzaakte: nr 6, het zeefje. Ik heb het goed met een borstel schoongemaakt en de machine werkt weer uitstekend. Hans
Pluspunten
Prima webshop, goede afhandeling en zeer snelle levering.
Pluspunten
Snel met levering
Pluspunten
Super snel!!
Niks...
Pluspunten
snelle service Alleen jammer dat de bestelling door problemen bij POST nl een dag te laat kwam en niet op de door post nl aangegeven tijd
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Zeer snelle levering. Veel onderdelen in voorraad.
Pluspunten
product makkelijk op te zoeken via je ref.nummer
Verbeterpuntenvooral doorgaan
Pluspunten
Snelle levering van het juiste onderdeel. Mogelijkheid om gratis af te halen in winkel.
15 Weegschaalstraat
Apeldoorn 7324BE
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.