Pluspunten
Kan niets negatiefs bedenken! Supersnel ons filter ontvangen. Top!
Pluspunten
Via de site gevraagd naar een bepaald onderdeel die ik zelf niet kon vinden en na een dag krijg ik een keurige verwijzing naar het onderdeel. Het was toen makkelijk om te bestellen.
Pluspunten
Erg behulpzaam op de site. Je kan invoeren wat je zoekt, waarnaar je een mail krijgt wat je nodig hebt. Er zat alleen geen gebruiksaanwijzing bij, hoe je de sluiting moest installeren op het diepvriesvak van mijn bosch koelkast.
Pluspunten
Snelle levering.
VerbeterpuntenBeschrijving voor het repareren erbij
Pluspunten
In de avond een vraag gesteld en de volgende ochtend gelijk antwoord. En nog een dag later het product. Top!
Pluspunten
Het onderdeel was snel leverbaar en werkt naar behoren. Goed service.
Pluspunten
Deden niet moeilijk over retourneren
Pluspunten
Goed geholpen na telefoontje over een artikel, en het artikel is ook nog eens snel geleverd.
Pluspunten
Vlot, duidelijke mails, juiste product is geleverd. Top.
Pluspunten
Vlotte onderhandeling, betrouwbaar
Pluspunten
Snelle levering van het juiste product
Pluspunten
Verrast van de zeer positieve mail die ik van jullie mocht ontvangen op mijn negatieve e-mail over het totaal onprofessionele behandelen van uw zending door POSTNL. Het blijkt dat als er " POST " mee gemoeid is dat het gegarandeerd mis loopt zowel met POSTNL als met BPOST.
VerbeterpuntenProbeer een andere vervoermaatschappij te gebruiken in plaats van postnl.
Pluspunten
Snelle levering en goed te vinden op de website.
15 Weegschaalstraat
Apeldoorn 7324BE
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.