Pluspunten
Prima geleverd, bijna teveel e-mails over voortgang
Pluspunten
Tot op heden goede ervaringen!
Verbeterpunten?
Pluspunten
Hebben precies wat ik nodig had
VerbeterpuntenVerzendkosten niet in verhouding
Pluspunten
fijn dat je kan bellen en iemand spreken attente houding, waardoor verkeerde bestelling voorkomen werd
Pluspunten
Snel ontvangen perfecht
VerbeterpuntenZal het niet weten ga zo door
Pluspunten
Duidelijke website. Er is goed op typenr. te zoeken. Supersnelle levering. Zondagochtend besteld en maandagochtend geleverd. Dus ik ben erg tevreden.
Pluspunten
Super snelle levering voor een zeer goede prijs.
Pluspunten
De alternatieven die worden aangeboden bij de merkproducten.
Pluspunten
Super snelle levertijd. En correcte onderdelen.
Pluspunten
Onderdeel van de afzuigkap besteld en het juiste product snel geleverd.
VerbeterpuntenGeen suggesties
Pluspunten
Duidelijk en overzichtelijk website. Levering was super snel en werd vanaf de betaling goed op de hoogte gehouden van de order. Dikke 10
Pluspunten
correcte koolstofborstels voor wasmachine, toestel hersteld binnen 24 u West Vlaanderen, Merci.
Pluspunten
LS, ik heb contact gehad met de heer B(avg-geen volledige naam) en was bijzonder verrast met de snelle & accurate reactie. Zocht een MOF, die goed verpakt werd verstuurd volgens afspraak. Hartelijk dank B & Europart!
VerbeterpuntenNVT
Pluspunten
Pluspunten
Ik heb een stofzuigerslang besteld. Die leek niet te passen. Ik heb hierover telefonisch contact opgenomen en werd uiterst vriendelijk te woord gestaan. Ik kreeg te horen dat er wel eens een onderdeel van de oude slang in de stofzuiger bleef zitten. Dat bleek inderdaad het geval en de slang past nu helemaal goed.
15 Weegschaalstraat
Apeldoorn 7324BE
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.