Pluspunten
Goede kit !
VerbeterpuntenSite is niet super handig
Pluspunten
goede voor lichting anders adverteren bij zetten dat dit buitenmaats was dan had ik het niet besteld
Verbeterpuntenik had opgegeven 45mm =45mm buitenmaats past dus niet weggegooid geld terug sturen dus niet bedankt mvg j vervoort
geen
Pluspunten
Zeer goede en snelle levering. Mede door uitstekende site waardoor onderdelen snel te vinden zijn. Goede rapportage over voortgang van bestelling.
Pluspunten
duidelijke website, snelle levering
correct factureren
Pluspunten
goede en snelle levering en opzich heel fijn dat je een offerte aanvraag kunt doen en iemand je helpt zoeken naar je juiste onderdeel.
VerbeterpuntenOnderdeel past helaas niet, terwijl ik dit heb besteld na het aanvragen van een offerte. Vervelend dat de kosten voor retour sturen dan voor de klant zijn.
Pluspunten
Bijzonder onderdeel van mijn stoomovens op voorraad en werd snel geleverd. Prijs van onderdeel zeer schappelijk.
VerbeterpuntenVerzendkosten zijn (te) hoog. Bijna duurder dan het onderdeel zelf.
Pluspunten
Bestelling is correct en op tijd uitgevoerd.
Pluspunten
Goede en snelle levering top
Pluspunten
Normaliter geef ik geen feedback behalve als er verbeterpunten zijn. Bij dit bedrijf maak ik graag een uitzondering. In het kort: zondags besteld en in 5 separate mails de voortgang ontvangen. Maandagochtend om 11:00 in huis. Dit bedrijf snapt dat onderdelen snel geleverd moeten worden en de algehele logistiek hierop is gebaseerd. Ook op zondag! Chapeau!
Pluspunten
Juiste artikel was makkelijk te vinden, zeker als je weet voor wel merk/type apparaat je een onderdeel zoekt. Op zaterdag avond besteld, had het niet eerder verwacht dan dinsdag (wat voor mij prima zou zijn), maar had het op maandag al binnen.
VerbeterpuntenGeen verbetertips
Pluspunten
Goede en snelle levering
15 Weegschaalstraat
Apeldoorn 7324BE
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.