Goede website snelle levering

Overzichtelijke website goede zoekfunctie en snelle levering

Goed duidelijke info en volgens afspraak geleverd.

Duidelijk info. Makkelijk te bestellen. Levering volgens plan. Bezorgkosten mogen omlaag. Fysieke winkel om product af te halen te ver weg.

Zeer vriendelijk te woord gestaan aan de telefoon, met direct daarop volgend een e-mail met betreffende onderdeel voor betaling, volgende dag in huis! Helemaal top!

Supersnel

Onderdeeltje om zeg 20.30 besteld op zondag en maandag al binnen, hoe bedoel je snel geleverd

Top.

Snelle levering, Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Kreeg het bestelde al na 1 dag thuis.

Goede en VEILIGE webshop

Goed product snel prima geleverd.

Supersnelle levering van origineel onderdeel

‘s Middags besteld, volgende middag geleverd. Heel fijn als je snel een cruciaal (en origineel) onderdeel nodig hebt.

Snelle bezorging.

Het is precies wat ik zocht

goede producten, snelle levering

Mogelijkheid wordt geboden om het juiste onderdeel voor het juiste apparaat te kiezen.. ik had snel gevonden wat ik nodig had, tevens de producten die erbij hoorden, zonder enige moeite (die ook nodig Had). Vlotte bezorging, prima service

Na enige tijd wachten, waarin mijn bestelde artikel door de fabrikant, helaas niet geleverd kon worden, toch een vervangend artikel mogen ontvangen. Dit alles uiteindelijk binnen twee dagen geregeld. Plus ook het teveel betaalde, direct op mijn rekening gestort. Prima service.

Makkelijk zoeken, snel gelverd

Het betreffende onderdeel was snel en eenvoudig op de website te vinden. Werd de volgende dag geleverd en bleek goed te passen.

top

Besteld wat ik nodig had . Kwam op de afgesproken dag werd het bezorgd. En de originele onderdelen . ben super tevreden

sAvonds besteld en de volgende avond in huis Super snel en zonder flauwekul

Direct per mail advies

Direct advies per mail en de volgende dag bezorgd

Ik heb de motor van mijn droger vervangen, de service was snel en het product past als gegoten. Hopelijk kan hij nog jaren mee.

Gewoon goed.

Makkelijk gevonden en de volgende dag geleverd in een keurige verpakking zodat de onderdelen niet beschadigen onderweg.

Prima site

Makkelijke en overzichtige site ,onderdeel was zo gevonden en snel geleverd

snel en goed geleverd

via internet besteld en snel en goed geleverd, met duidelijke gebruiksaanwijzing voor het bestelde artikel.

Perfecte onderdelen

Onderdelen van hoge kwaliteit. En een goede verpakking en snelle levering.

Perfecte levering

Levering van het oven verwarmingselement snel en in juiste verpakking geleverd.

Precies zoals je hoopt dat je geholpen wilt worden

Website alles makkelijk te vinden. Niet al te duur en razendsnel in huis

prima service

In contact met klantenservice door misverstand pakketleverancier. Prima service....

De leverancier van ons apparaat zei dat dit onderdeel niet meer verkrijgbaar was, maar gelukkig hebben jullie het wel. Nu kan ik genieten van mijn erfstuk. Heel blij mee!

Zeer snelle levering op de afgesproken datum en goede prijs

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire