prachtig

uitstekende levering met handleiding en alle wisselstukken.

Snel en correct.

De op zondag bestelde vrieskast scharnieren waren de volgende middag al in mijn bezit.

goede service

op zaterdagavond besteld , dus hadden we er rekening mee gehouden dat het dinsdag geleverd zou worden . maar nee het was er gewoon maandag al .

Eenvoudig te bestellen, snelle levering

Eenvoudig te bestellen, snelle levering

Perfect snel zeer snel geleverd

Onderdelen.nl is een aanrader voor iedere techneut die zelf wil repareren.

Goed advies, originele onderdelen en supersnelle levering!

Prima telefonisch advies, website ook zeer informatief en overzichtelijk. In een dag geleverd! Zeer tevreden

prettig geholpen

ik had de 2e maal iemand met kennis van zaken aan de lijn, zulke mensen zijn goud waard.

Ik kon het onderdeel niet vinden op de site. Na het item -onderdeel niet gevonden- te hebben aangeklikt aangegeven wat ik nodig had, kreeg ik super snel het juiste onderdeel.

Hele snelle service!

Product vrijdagavond 21:00 uur besteld, zaterdagochtend 09:30 uur in huis. Top bedrijf

Gewoon top

Prima snel en goed

Sneller geleverd als verwacht

Snel en vooral goed

Goede inhoud webshop bij zoeken op apparaat merk en type.

echt een aanrader

gewoonweg super , echt een aanrader , vlotte levering hetgeen ik nodig had besteld en s'anderdaags in huis en dan naar belgie nog verstuurd . top !!!!

Vlotte en goede service

Onze vaatwasser gaf de storing E09 - geen verwarming. uitgezocht op internet, nagevraagd bij servicedesk van onderdelen.nl wat ik nodig had, besteld, volgende dag geleverd, geïnstalleerd en iedereen blij! Vlotte, fijne en goede service. Bedankt!

toppie

top

Everything perfect!

Everything was perfect. The part was very fast shipped, I have received it the next day in Amsterdam. The part also fits as it should and works. I will definitely look in this shop next time when I need something they sell.

TOP

Snelle en correcte levering Top product

Uitstekend!

Ik heb al eerdere aankopen gedaan bij deze verkoper (voorheen Europarts) Goede communicatie. Je wordt op de hoogte gebracht en makkelijk te volgen wanneer het product is opgestuurd.

Geleverd wat ik had besteld, en heel snel!

Foutloze afhandeling van mijn bestelling, en ook nog eens heel snel bezorgd.

Ik was hier bij parts geweest maar daar zeiden ze dat er geen ond meer waren voor mijn Liebher koelkast Maar mijn zoon gebeld en die zocht even verder en ik kreeg een link van hem De andere dag had ik al het juiste model

Uitstekend geholpen

Klantenservice heeft uitstekend geholpen bij het vinden van het juiste onderdeel. Snelle en correcte levering.

Snelle en adepuate levering

Prima levering en verzorging

Het juiste onderdeel, zeer snel geleverd, mede dankzij de duidelijke website.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire