Probleem verholpem

Zocht een onderdeel voor mijn defecte wasmachine, gevonden, geplaatst en hij werkt weer voor 17 euro.

goede ervaring

Het onderdeel besteld wat makkelijk ging en het was de volgende dag in huis

uitstekend

Ik had een onderdeel nodig voor mijn stofzuiger. Had het gevonden maar toch nog even voor de zekerheid contact gezocht. Werd perfect geholpen door een dame die verstand heeft van zaken.heft het onderdeel gemonteerd en werkt perfect.

Onderdeel zakloze stofzuiger

Snelle en correcte levering! Een betrouwbare webshop!

Snel en goed

Het juiste product snel geleverd, netjes verpakt, alles naar wens

Mijn ervaring is met alles zeer tevreden alleen jammer van de prijs dit had ook voor de helft gekund dit is een massa product en kost bijna niks. Maar verder top alles goed en nette optijde levering.

Snel

Heel snelle levering!

Aanrader door snelle service

Wat ik nodig had op juiste moment

Quick delivery to Luxembourg :)

The part wasn't available from Indesit so we purchased direct from this company. Thanks for getting the part to us in Luxembourg so quickly.

prima geholpen

ik had problemen het juiste onderdeel te vinden van een vriezer, maar ben heel goed geholpen!

De filters voor de afzuigkap zijn zeer snel geleverd

Ik heb nieuwe koolstoffilters besteld voor mijn IKEA afzuigkap, waarbij diverse prijzen van leveranciers zichtbaar werden. Ik heb de beste keus gemaakt en deze filters werden direct de volgende dag al geleverd.

Onderdeel besteld en supersnel geleverd. Het bestellen ging supermakkelijk op de site.

Super snelle en goede levering

Snelle en goede levering

Snelle service, goede prijs/kwaliteit verhouding. Gelukkig kan ik de droger nu weer gebruiken.

Snel, snel, sneller en goed

Bestellen 5☆ Betalen 5☆ Levering 5☆ Alles 5☆

De levering naar Duitsland was zeer snel. Ik ben ook zeer tevreden over het geleverde product.

Vrijdag gemaild, zaterdag al in huis!

TOP!

Om 17.03uur besteld, de volgende dag om 09.50uur voor de deur. Klasse! Waarom dan géén 10? Omdat ik me vreselijk erger aan het tutoyeren van de klant, het NIET gebruiken van de beleefdheidsvorm "u". Waarom? Als de klant koning is, spreek hem/haar dan óók zo aan. Maar dat zal wel ouderwets zijn!! Ik groet U. Th. J. Ballering Den Haag

Uitstekende service en snelle levering

De chatbox was erg handig om het juiste artikelnummer te vinden. Daarna ging de bestelling erg vlot en verzending nog dezelfde dag.

ik ben ontzettend tevreden

ik had de volgende dag mijn bestelling in huis ,door dat mica plaatje heb ik geen nieuwe micro golf hoeven te kopen Bedankt Emmy

Bizar snel de juiste onderdelen in huis!

Knopje van de Whirpool wasmachine was afgebroken. 's Avonds via de website het juiste onderdeeltje besteld. Wat eenvoudig ging door het nummer dat op achterkant van de machine staat. Volgende ochtend (!) lag al vroeg het artikel op de deurmat. Konden we de wasmachine direct fixen en ik fijn weer wassen!

Helemaal top, mijn 12 jr. oude wasmachine draait weer vanouds.

Ik had mijn wasmachine per ongeluk iets te zwaar beladen, hierdoor stopte hij tijdens het spoelprogramma. En kreeg ik het signaal overbelaste motor. Na info bij een wasmachinezaak werd het laten repareren mij afgeraden. Want 12 jr. voor een LG wasmachine was al veel. Toen ben ik op you tube gaan kijken en zag een reparatie voorbij komen met exact de klacht die ik had en hoe het hersteld werd met een onderdeel van 15 euro te vervangen. Ik dacht baat het niet schaadt het niet. Dus het onderdeel besteld en zelf kunnen vervangen en hij doet het weer. Thanks voor de vlotte bezorging van het onderdeel.

Zeer snelle reactie

Perfecte en zeer snelle levering van het product

correcte glasplaat

12h later, correcte glasplaat in de microgolf. perfect!

Niks mis mee!!

Snelle levering en voldoet aan de verwachtingen.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire