Goede onderdelen en een uitstekende service!

Buiten de schuld van onderdelen.nl is er een niet passend onderdeel geleverd. Na telefonisch overleg is het probleem direct opgelost en is mij, de volgende dag, het juiste onderdeel bezorgd. Het bezorgde onderdeel is origineel en van goede kwaliteit. Ik heb het contact met onderdelen.nl als vriendelijk en adequaat ervaren.

Ook een duurzaam bedrijf met uitstekend service!

Van onze dagelijks In gebruik zijnde blender was van de mengbeker de aandrijving versleten. Een volledig nieuwe blender was weer een flink bedrag. Wij besloten te kijken naar de mogelijkheid van een nieuwe beker. Bij onderdelen.nl konden wij een volledig nieuwe beker bestelen. Super snel bezorgd, keurig verpakt tegen een goede prijs hebben wij deze gekocht. Prima service van een duurzaam bedrijf.

Ik heb wat later op de dag besteld, en yes de volgende dag werd al geleverd. Echt super!

Super levering en voorlichting

Dankzij de perfecte uitleg was het plaatsen van de spotjes simpel. De levering was correct en snel. Zeker een adres om aan te raden super

De vlotte afhandeling van mijn bestelling heb ik zeer op prijs gesteld. Ik had het idee dat ik mijn bestelling na de Kerstdagen zou ontvangen. Het is letterlijk vandaag besteld morgen geleverd. Chapeau!!

Super service

Een onderdeel voor m'n magnetron besteld, volgende dag in huis.

uitstekende materiaalkennis

Na omschrijving van probleem telefonisch kreeg ik offerteaanbod van juiste onderdeel. Perfect

Na zoeken op het internet hier gevonden bij onderdelen.nl eerst voor de zekerheid nog even telefonisch contact over gehad met een alle vriendelijke heer . Na bevestiging besteld en de andere dag had ik het in huis keurig netjes verpakt. Ik ben tevreden en als ik ooit nog eens iets nodig heb ga ik echt weer bestellen bij deze firma .

Goede hulp, snelle levering

Goede raad gekregen om het juiste onderdeel te kunnen bestellen en de bestelling werd correct en snel uitgevoerd.

Fijn dat ik het zo kon oplossen

Het frontje van mijn vriezerlade was gebroken en juist omdat er foto's van de onderdelen bij waren kon ik een nieuwe kopen omdat het typenummer niet werd herkend. Ik kon dus visueel de keuze maken in combinatie met de afmetingen

Heel snel vandaag besteld morgen in huis

Zal volgende keer weer bestellen

snel en goedkoop

was snel gekocht en geleverd en past uitstekend . Had ik maanden geleden al moeten vervangen.

Helemaal goed

Prettige website. Ik krijg op het afgesproken moment geleverd wat ik heb besteld. Wat wil je nog meer.....misschien iets lagere verzendkosten voor deze kleine bestellingen...

Supersnel

Op zondagmiddag besteld en op maandagavond hing het nieuwe rekje in mijn koelkast. Goed en veilig verpakt.

Snelle en correcte levering !

Om 16u30 besteld, de volgende morgen geleverd.

Het onderdelenwinkeltje in mijn woonplaats gaat er jammer genoeg mee stoppen en kon mij niet meer helpen aan de halogeenlampjes die ik onder de bovenkeukenkast zo ongeveer 1 x per maand moet vervangen. Zij hebben mij het emailadres van onderdelen.nl gegeven en daar heb ik ze kunnen bestellen en had ze de volgende dag al in huis. Echt heel fijn.

Eens maar nooit meer

Snel heid prima. Maar 12 euro kwijt zijn aan verzendkosten voor niets,vind ik zeer slecht. We hebben zeer goed gekeken naar de foto van de koolstoffilter en hebben daarop besteld. Thuisbezorgd bleek de filter niet te passen. En zagen we, dat de foto duidelijk van een ander filter was.

zeer goed

Vandaag laat besteld en toch de volgende dag in huis. En dat in een drukke maand

goed bedrijf

Correct en snel het juiste geleverd

Goed product en was er supersnel.

Goed gedaan jochie

Kreeg precies op tijd wat ik wilde hebben. Als het kan de mogelijkheid bieden achteraf te betalen.

Alles prima verlopen

Gewoon super

Woensdagavond besteld donderdagmiddag in huis. Klasse geregeld. Volgende keer weer hier bestellen.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire