Zeer goed gedocumenteerde onderdelen. Dank zij de foto‘s heb ik een gepaste schakelaar kunnen vinden, waarvan ik de contactpunten hoogdringend nodig had!

voor 1e keer besteld , top

snel geleverd

Alles naar wens

Snelle levering. Artikel conform beschrijving en functioneert zoals het moet.

Vlotter, correcte levering

Producten voldoen volledig aan de beschrijvingen

Betrouwbaar!!

Juiste onderdeel en perfecte levering volgens order.

Snel en goed

Juiste artikel snel en goed terwijl de spullen in het weekend besteld zijn

Vlot besteld en toegeleverd

Ijn zoektocht naar de gepaste manchet voor de wasmachine bracht me bij jullie. Heel vlot kunnen kiezen wat ik nodig had. Eenvoudige bestelling van het onderdeel en snelle levering.

Snel en goed!

Snel benodigd onderdeel gevonden en binnen enkele dag in huis! Daar kun je alleen maar blij van worden!

Juiste onderdeel met 1 telefoontje

1 telefoontje aan gespendeerd en het juiste onderdeel werd opgestuurd. S Avonds ingepakt en volgende dag al binnen. Dat is pas service als je op een onderdeel zit te wachten.

Goede en snelle levering.

Goede snelle levering en goed product.

Snelle en goede service

Het pakketje werd de volgende dag geleverd conform de belofte op de website. Dat lukt helaas niet altijd meer.

Top maar duur

Precies de oplader die ik wilde terwijl dat niet heel duidelijk was. Wel een beetje duur

Rubber past goed

Erg goed! snel geleverd!

Aan te raden!

Super service

Ik ben zeer tevreden van mijn online aankoop en service dat ik gekregen heb. Snelle levering en correcte informatie. Ik heb zinder probleem de juiste artikel kunnen vinden en snel kunnen bestellen. Bedankt!

Een bedrijf met een top service

Onderdelen.nl heeft altijd geweldige produkten en levert daarnaast een top service qua ondersteuning. Ga zo door zou ik zeggen!

Snelle levering handgreep Liebherr vriezer

Met telefonisch hulp goed geholpen

Onderdeel nodig van koel/vrieskast (front van vrieslade). Uitstekend geholpen met het bepalen van het juiste onderdeel, zeer vlot geleverd. Prima service dus.

Super snelle levering

onderdelen voor m'n koelkast nodig, type koelkast ingevuld en had snel een reactie welke artikelen ik nodig had. besteld en deze werden gelijk geleverd. Top!

duidelijke site, snelle levering

duidelijk en snel!

Snelle en correcte levering

Tevreden over de snelle en correcte levering

goede uitleg van de klantenservice.

Mijn eerste ervaring is zeer goed te noemen. bij navraag werd mij het goed uitgelegd dat het artikel ook voor mijn saeco geschikt was. het werd snel geleverd en het was perfect voor mijn apparaat. de volgende keer kijk ik eerst als ik een onderdeel nodig heb op onderdelen.nl.

Goed geholpen en snel

Als men belt altijd vriendelijk en goede uitleg .Ga zovoort

Goed product en snelle levering

Zie bovenstaand

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire