Vlotte bestelling, zeer snelle correcte service

De site is goed opgebouwd, vlotte doorstroom, onderdelen ontvangen in perfecte staat

Prima, snel en het goede geleverd.

Goede ervaring met dit bedrijf. Snel en het goede geleverd.

Uitstekende informatie en service bij retour!!

Op aangeven van een bekende heb ik stofzuigerzakken en een filter besteld. De filter bleek helaas niet de juiste. Ik heb de winkel in Nunspeet gebeld en daar kreeg ik het advies voor een retourcode. Deze code was heel eenvoudig te downloaden. Ik heb de oude filter in de winkel samen met de code ingeleverd en heb een nieuwe filter gekocht. Het retourbedrag komt automatisch op mijn rekening. Uitstekende service!! Ik ga de volgende bestelling weer bij Europart doen. SB Onstwedde

correcte prijs voor goede kwaliteit

makkelijke website om alles terug te vinden wat ik nodig had

PRIMA !

Onderdeel voor 20-jarige koelkast Bosch gevonden en heel snelle levering, top !

Zeer correct

Alles vlas afspraak

Mijn vaatwasser was kapot.. heb in de avond een nieuw onderdeel besteld. En de volgende dag kwam mijn bestelling binnen. Dus tegen de avond draaide mijn vaatwasser weer..

Klantvriendelijkheid

Snelle levering echter Philips gaf fout partnummer door wat niet juist was . Dus helaas mand voor fryer terug moeten sturen . Geld terug gekregen. Top

vlot en correct

tof, zeer snel het product gevonden

Voldoet aan de verwachting!

Op tijd geleverd, conform belofte.

Alles zoals gepland.

Gekozen, Betaald, Besteld, Gekregen,

Goed verpakt en snel verstuurd, zoals beschreven

Snel

Makkelijk zoeken, bestellen en snelle levering. Gelijk de volgende dag al!

Duidelijke service en goede, snelle en correcte afhandeling

Bij bestellen duidelijk wat je koopt en moet betalen. Levering zoals afgesproken zonder problemen. Goed bedrijf.

Super bedrijf!

Het manchet ( of deurrubber) van mijn wasmachine was gescheurd. Bij Europart gelijk een nieuwe besteld. Helder en duidelijk uitzoeken op de site, betaalbaar en binnen een dag geleverd. Na een middag prutsen kon ik weer de was doen. Dus heel blij met Europarts!

Gewoon heel prima

Gewoon heel prima,

Zeer snel, binnen uur verzonden

Zeer snelle levering

zeer snelle en goede service

Ik heb het door mij bestelde onderdeel voor mijn vrieskast heel snel en onbeschadigd ontvangen. Zeer prettig omdat het onderdeel erg gemist werd. Het enige dat ik aan te merken heb, is dat het in een wel erg grote doos werd verstuurd; dit zal ongetwijfeld te maken hebben met het voorkomen van beschadigingen, maar ik vond de doos wel enorm groot voor wat er in verstuurd werd.

Duidelijke site, volgende dag in huis

Artikelnummer van de koelkast ingevuld en het gezochte artikel met 2 klikken besteld. Snel en duidelijk.

Supersnel !!!

zeer snelle en behulpzame afhandeling van mijn bestelling .Zeer tevreden !

Snel geleverd..

Product snel geleverd.

Gaven vooraf een deskundig advies en kwamen keurig hun afspraken na.

Netjes en op tijd bezorgd.

Onderdelen eenvoudig te vinden.

De onderdelen die ik zocht heb ik eenvoudig gevonden. Er stond een verwijzing naar alle modellen waarvoor het onderdeel geschikt was. Bezorging was eveneens probleemloos.

Duidelijk en snel

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire