Laden reviews...
964 recensioni negli ultimi 12 mesi
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Le recensioni evidenziano consegne rapide e informazioni sui prodotti chiare. Il servizio clienti è reattivo e propone soluzioni rapide. Alcuni ordini possono subire ritardi, ma la soddisfazione complessiva rimane elevata. La piattaforma è affidabile per trovare rapidamente i pezzi giusti.
Heel snel bezorgd. Zeer tevreden.
Bettina
Spijkenisse
Goed en correct
Karel-Jan
Streefkerk
Zeer goede catalogus op website.Dus gemakkelijk gevonden wat we nodig hadden Duidelijke factuur. Heel vlug geleverd .
Jan
Mechelen België
Duidelijke website. Bestellen en een paar dagen later ophalen in een winkel in de buurt. Top
Martijn
Dordrecht
Een echt aanrader
Andy
Jaques
prima product, snelle levering
Piet
Amsterdam
Wat andere zaken niet kunnen of willen leveren hebben jullie wel en wordt ook supersnel geleverd .
Lucas
Zwijndrecht
2 items besteld waarbij 1 op nalevering stond. Jammer natuurlijk maar steeds goed geinformeerd over de status en voortgang. Zeer tevreden.
Paul
Leeuwarden
Vroeg om artikelnummer, kreeg snel antwoord. Bestelling verliep vlot, evenals de levering.
Peter
Gavere
Goede en snelle levering top
Gerben
Hedel
Zeer professioneel en vriendelijk, snelle levering en groot assortiment. Aanrader en als ik zelf weer iets nodig hrb, maak ik graag gebruik van jullie service!
A.
Den Haag
Nutteloze mails voor reviews waar ik niet om gevraagd heb
Jef
Patat
Ik kocht een koppeling van een staafmixer zo groot als een veertje van een balpen. Ik moest hiervoor 7€ verzendkosten betalen, meer als de kost van de koppeling zelf. Bovendien zit dat dan in een doosje waarin ik een serviesset kan verpakken! Efficiëntie , ecologisch verantwoord???? Misschien eens over nadenken
Beveelt niet aan
Robby
Heusden-Zolder
Je kent het wel, op een meest ongelegen moment gaat de wasmachine lekken. Vanwege de Corona crisis verblijven alle studerende kinderen weer thuis, wel gezellig maar bergen wasgoed. Gelukkig was de oorzaak snel gevonden, de rubberen ring van de wasmachinedeur was gescheurd. Omdat ik bij Europart wel vaker onderdelen voor de wasmachine en -droger had besteld en daarmee goede ervaringen had ging ik direct naar hun website. Met de wasmachinenummer in de hand was het onderdeel snel gevonden en besteld. De volgende dag was het onderdeel in huis. Eigenlijk gewoon simpel.
Rob
Beuningen
snelle levering. goede prijs kwaliteit verhouding
wilma
Nijmegen
Netjes verpakt. Op beloofde datum geleverd.
Marion
Vlijmen
Bestelproces loopt gesmeerd; je wordt van alle fases in de bezorging op de hoogte gehouden en ook de bezorging gaat vlekkeloos. Goed verpakt product (en ja, ook dat was helemaal prima).
Floor
Best
Duidelijke website en correcte afwikkeling
Wim
Sliedrecht
Gabrielle
Amsterdam
Via de website heel snel het wisselstuk voor onze vaatwas gevonden. Nog geen 24u later al bij ons thuis geleverd. Top!
Mathias
Lendelede
Ruime keus in onderdelen, nette prijzen, snelle afhandeling en levering!
Ruud
Dieren
Zowel de info per telefoon als de levering...helemaal prima. Fijn dit mee te mogen maken.
P.
Driebergen
Snel en attent behandeld !
Frans
Wateringen
Openingstijden niet correct (hemelvaartsdag) maar in de winkel prima service
Vincent
BUNSCHOTEN-SPAKENBURG
Precies wat ik nodig had. Snel geleverd. Mooie prijs. En makkelijk om af te halen in de winkel. Scheelt weer verzendkosten.
Gilbert Mallee
Noord-Scharwoude