Top!!

Gemakkelijk besteld, snelle levering

Perfecte oplossing

Geleverde items precies zoals beschreven, met correcte maatvoering en details. Snelle levering.

Gebruiksvriendelijke website

Makkelijk te bestellen en super snel geleverd met DHL ondanks de Blackfriday gekte

Snelle levering van orgineel onderdeel

De Varosafe koellade heb ik goed verpakt de volgende dag al ontvangen en het was van de orginele van Liebherr en paste uitstekend.

Fijn dat ik dit onderdeel bij Onderdelen.nl nog kon bestellen

Om duurzaam te kunnen repareren is het heel belangrijk dat vooral kleine vervangbare onderdelen ook na 5 jaar nog leverbaar zijn. Alleen de verzendkosten voor iets van nog geen 10 Euro wat in de brief post verzonden kan worden vind ik aan de hoge kant met 5,99 Euro. Maar even goed ben ik tevreden over de service.

Snelle verwerking en verzending!

Snelle afwerking en verzending

SUPER

Super snelle reactie en bezorging!

Super snel geleverd en een groot aanbod.

Een groot en compleet aanbod van onderdelen voor de beste prijs. Super snel geleverd en goede service.

Hele goede ervaring gehad. Had onderdeel besteld voor driver. Meteen volgende dag geleverd. Helaas paste het niet. Geen probleem kon terugsturen en geld terug. Ik had alleen foutje gemaakt met retourneren. Hebben er alles aan gedaan om mij te helpen. Even afwachten of dat lukt maar aan hen zal t niet liggen. Top zaak met top mensen

Alles klopt

Besteld, betaald, super snel ontvangen, gemonteerd... Klaar. Alles prima.

zeer snelle service en bezorging van de benodigde onderdelen

Na de nodige onderdelen op de site te hebben geselecteerd gaat de verwerking bijzonder snel en efficiënt.

Ruime keus in onderdelen, eenvoudig te vinden en te bestellen. Snelle levering naar het buitenland.

Ik had een deurrubber nodig voor mijn vaatwasser en kwam snel uit bij Onderdelen.nl waar het originele product voor een goede prijs was te bestellen. Fijn dat een account aanmaken niet noodzakelijk was. De levering naar Italië was, na de bevestiging van de betaling, redelijk snel en keurig verpakt. Toch zou de mogelijkheid om met Paypal te kunnen betalen ook fijn zijn, hoewel het met de bankoverschrijving ook prima ging.

Geweldig.

Snelle levering, mail uit gewisseld omtrent de maat. Het past . hartelijk dank.

Een spontane glimlach bij zoveel professionaliteit.

Eerst argwanend, dan getriggerd en seconden daarna verrast. Zoveel professionalisme achter dit opzet wekt verwondering en bewondering. ChatGpt gekoppeld aan een perfect opgezet model met als botum line 'dienstbaarheid en services. 1 woord! 'bewondering'.

Snel antwoord op de vraag en snel geleverd!

Ik had een vraag over een artikel voor een strijkijzer. Snel antwoord gehad en onderdeel de volgende dag al in huis.

Goed verpakt en snelle levering

Betrouwbaar, goed verpakt en snelle levering

Kreeg het onderdeeel thuis oude uit de was machine gehaald de nieuwer er in geplaatst paste super de was machine draaide binnen een uur weer en geruisloos

Goed en snel .

Snel het onderdeel kunnen vinden op de website. Bestellen en levering ging lekker snel.

Ik bestelde een onderdeel voor mijn espresso apparaat. Vrij snel kreeg ik een mail met een verzoek om nadere gegevens te vertrekken, waarop de bestelling werd geaccepteerd en nog dezelfde dag werd verzonden. Ik vond wrl dat de verpakking eenvoudiger had gekund, bijvoorbeeld een envelop, want meer dan 6 euro voor een pakje dat ook door de brievenbus past is zonde van het geld.

zeer tevreden en blij

In eerste instantie wist ik niet dat zo veel onderdelen van mijn Panasonic broodbakmachine los verkrijgbaar waren. Op de website van Onderdelen.nl staan alle wisselstukken mooi omschreven, en aangegeven als passend op welk toestel. De bestelde onderdelen waren nog vrij snel geleverd ook, dus was ik al vrij vlug opnieuw zelf brood aan het bakken. Alles past en werkt perfect. Dit is veel voordeliger dan een compleet nieuwe machine aan te kopen, en beter voor het verkleinen van de afvalberg!

Gewoon helder zaken doen.

Heldere site met duidelijke afbeeldingen. Correcte bestelling/aankoop te doen.

Originele onderdelen, snel geleverd

2 originele groentelades voor onze Pelgrim koelkast gekocht. Passen perfect. Snel geleverd en goed stevig ingepakt zodat je niet bang hoeft te zijn voor schade tijdens transport. Top!

Prima.

Ze hebben gedaan wat is beloofd. Alles was in orde.

Zoals het er ook staat donderdag iets na 19.00 bestelling gedaan en dan alsnog heb ik mijn spullen binnen gekregen op de vrijdag rond 18.00 Zeer tevreden ik weet waar ik mijn spullen voortaan ga bestellen de prijzen zijn ook goed ben zeer tevreden

Super klantenservice!

Glasplaat boven groentelade bleek na bestelling toch niet de juiste maat te hebben. Na telefonisch overleg is Ben aan de slag gegaan. Zelfs bij Whirlpool Italië nagevraagd, maar die kenden het onderdeel niet. Uiteindelijk heeft Ben toch een passend exemplaar gevonden. SUPER! Niet mogelijk om meer dan 5 sterren te geven….

Over Onderdelen.nl

Heeft je trouwe huishoudelijke apparaat het begeven of werkt een onderdeel niet meer goed? Vaak kan een onderdeel gemakkelijk vervangen worden. Zo kun je jouw huishoudelijke apparaten nieuw leven inblazen; van je stofzuiger, wasmachine en droger tot je koelkast, oven, kookplaat, magnetron en afzuigkap. Met een assortiment van ruim 10 miljoen producten is de kans groot dat ook het juiste onderdeel voor jouw apparaat verkrijgbaar is. Repareren is de oplossing.

• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.