Snelle en juiste levering

De schokdempers zijn gemonteerd en de miele draait weer als een zonnetje

Snel en ok

Makkelijk te bestellen, en snel thuis, super

Onderdeel snel gevonden en vlot besteld. Bezorging binnen twee dagen is heel behoorlijk.

Ik kwam via google en stofzuigermerk op de site en vond het onderdeel dat ik nodig had binnen een paar tellen. Complimenten hiervoor.

Perfect en snelle levering.

Zeer tevreden met mijn vervangende onderdeel (flessenvak koelkastdeur). Ik had het de volgende dag al in huis, uitstekend verpakt. Volgende keer ga ik weer eerst naar deze site.

Duidelijke site, overzichtelijk!

Snel geregeld.

zeer goed

onderdeel was makkelijk op de site te vinden en snel geleverd.

Snel en goed

Overzichtelijke site endus het gewenste artikel makelijk kunnen vinden en bestellen en zo mijn probleem met mijn Philips stofzuiger (wiel afgebroken) snel kunnen verhelpen.

Fantastische nieuw spoelkorven voor onze vaatwasser!!

Perfect passende artikelen snel geleverd tegen een scherpe prijs!

uitstekend.

Veel keuze, snelle levering, ik ben er gelukkig mee.

Goede producten en snel geleverd.

Na het vervangen van een vriesvakdeurtje en flessenrek is mijn koelast weer als nieuw. Dat is beter voor het milieu dan een nieuwe koelkast kopen. Fijn dat onderdelen.nl bestaat.

Uitstekende service en snelle levering

Uitstekende telefonische adviezen. Website zeer informatief.

Super !

Top , snel en correct geleverd !

Hooge mate van klantvriendelijkheid van begin tot afhandeling van van de order

Ik heb de medewerkers van onderdelen.nl als bijzonder prettig, klantvriendelijk, goed bereikbaar en behulpzaam ervaren. Kortom bijzonder goede service waar veel internetbedrijven een voorbeeld aan mogen nemen. Ik zou onderdelen.nl zeker aanbevelen.

Super geholpen de juiste slang te vinden en de volgende dag geleverd, dus top!

Snel en zonder problemen

Snel en zonder problemen

Super snelle service en het Slangetje past perfect.

Veel merk onderdelen en snel gevonden

Op zaterdag besteld en buiten verwachting Maandag al in huis

Overzichtelijke website met groot aanbod aan goede prijs. Vlotte afhandeling van bestelling tot levering met lage verzendkosten.

Snel en goed geleverd

Onderdeel voor koffieapparaat (De Longhi) besteld. Was de volgende dag in huis. Niks te klagen bestel vaker onderdelen hier. Je kan ook vragen mailen dan ontvang je advies.

Niet blijf mee .

Niet goed service autoonderdelen ' Niet gaan bestellen online doen. M'n bestelling 3e keer niet opgelost Medewerkers zijn agressief gedrag heeft. Bezorgen zijn slecht service post.

Snelle levering prima service

Snelle levering en communicatie .nadat 1 van de onderdelen beschadigd aankwam werd er direct een nieuwe toegezonden.

Goed produkt. Vlot geleverd.

Geïnstalleerd en werkt perfekt. Origineel was wel 30W en deze 40W. Levertermijn was wel wat optimistisch geschat.

uitstekende service

Onderdeel voor vriesvak bleek kapot, kreeg gelijk nieuwe toegezonden.

Geweldig, het goede artikel, het paste perfect, en zo’n snelle levering, bedankt

Koolborstels voor in wasmachine, oude waren afgesleten tot 1 cm. Nu deze nieuwe erin en machine is weer als nieuw! Geweldig

Snelle levering. Goeie prijs

Nieuw stoffilter besteld voor wasdroger. Snel geleverd en past precies. Dankjewel!

Weegschaalstraat 15

7324BE Apeldoorn

Over Onderdelen.nl

Heeft je trouwe huishoudelijke apparaat het begeven of werkt een onderdeel niet meer goed? Vaak kan een onderdeel gemakkelijk vervangen worden. Zo kun je jouw huishoudelijke apparaten nieuw leven inblazen; van je stofzuiger, wasmachine en droger tot je koelkast, oven, kookplaat, magnetron en afzuigkap. Met een assortiment van ruim 10 miljoen producten is de kans groot dat ook het juiste onderdeel voor jouw apparaat verkrijgbaar is. Repareren is de oplossing.