M`n oude wasmachine had kuren. Ff zoeken op het internet naar advies. Uiteindelijk kwam ik op deze site en nam de gok. Ben erg tevreden; advies, goede site, snel geleverd, goede prijs. Voor volgende onderdelen kies ik weer voor onderdelen punt EN EL :+)

Perfect en snel geleverd

Geweldige site, makkelijk te vinden en bestellen. Afhandeling correct en snel geleverd

Zeer snelle en juiste levering

Duidelijke website. Gemakkelijk te bestellen. Zeer snelle levering.

Vlotte en correcte levering. Goed passend.

Goed prijsaanbod. Duidelijke voortgang rapportage van de bestelling. Uitstekend verpakt. Goede pasvorm

Erg snelle levering!

Erg goed!

Wist niet wat ik moest bestellen, maar erg goed geholpen on het juiste onderdeel te bestellen!

Snelle levering en keurig verpakt!

Makkelijk te bestellen en snel en netjes geleverd.

Een zeer positieve ervaring. Bestelling voor herhaling vatbaar.

Netjes en op tijd geleverd

Heb onderdeel gemonteerd werkt prima zoals verwacht

Passend onderdeel snel gevonden en geleverd

Groentenlade koelkast kapot laten vallen. Op typenummer KK gezocht en bij onderdelen.nl uitgekomen. Besteld en de volgende dag al in huis. Zeer tevreden dus. Alleen jammer dat er verzendkosten gerekend worden. Vind verzendkosten bij aankoop van € 50 of meer niet redelijk.

Tevreden

Van het bestelling tot het aflevering ging alles vlot. Zeer tevreden met het bedrijf !

Zeer positief

Het juist originele producten hier gevonden voor een eerlijke prijs. En de communicatie is duidelijk een eerlijk.

Uitstekend!

Ovenrooster besteld (op goed geluk, want ik wist niet of het zou passen). Na maar 'n paar dagen werd het rooster al geleverd. Het paste precies, maar 2 spijltjes waren scheef en eentje was gebroken. Dit heb ik via de email doorgegeven aan de leverancier, inclusieg ekele foto's in de bijlage mee gestuurd. Nog geen 10 minuutjes later had ik al antwoord op mijn email: we sturen een nieuw rooster op, het defecte hoefde niet terug gestuurd te worden. Snel en goed opgelost dus. Dit verdient een dikke pluim! voor de site onderdelen.nl Vriendelijke groetjes, Henny Moonen-Meessen Voerendaal.

Overzichtelijke website en levering conform afspraak

Goede omschrijving op de website. Levering productie conform afspraken op website. Nette en stevige verzend-verpakking van product.

Snelle afhandeling.

Site was duidelijk, kwaliteit product. Snel bezorgd.

Duidelijk. Eenvoudig. Snel

Wij hebben in Cuba een vrieskist. Daarvan is een schanier kapot. Asje gebroken. In Cuba kun je zo een onderdeel niet vinden. Los bestellen. Hier, op zich, eenvoudig. Op zich omdat het aanbod groot is. Ze lijken enorm veel op elkaar. En wat is dan de juiste die past? We hebben hem snel ontvangen! Nu nog in Cuba op het juiste adres zien te krijgen. Deze uitdaging is groter dan het bestellen en ontvangen van dit onderdeel in NL.

precies wat we nodig hadden en snel geleverd, dank.

Netjes op tijd geleverd.

Niets negatiefs over te zeggen. Mijn bestowas keurig verpakt en op tijd geleverd. Ze houden je op de hoogte van de levering. Prima!

Nette offerte ontvangen en geleverd op de aangegeven dag, in een woord geweldig.

Snelle levering en prettige communicatie

Drie producten besteld voor mijn koelkast, waarvan een met langere levertijd. Maar werd gelukkig toch heel snel geleverd. Communicatie was prettig en duidelijk, ik kon goed mijn bestelstatus volgen.

Alles perfect

Goed bezig

Helaas verkeerde onderdeel ontvangen

Mogelijk wordt het netjes opgelost

Prima lampen voor de afzuigkap en zeer snelle verzending. Top.

Perfect!

Everything was as described on the website. The 3 different ordered products were each in perfect condition and as expected. Delivery was efficient and quick.

Het bestellen ging vlot en goed. Maar het bezorgen via DHL is waardeloos. Nu na 3 pogingen nog de bestelling niet in huis. DHL zegt steeds te komen en komt vervolgens niet of je krijgt de eerste keer bericht de dat we niet thuis waren ......we waren dus zeker wel thuis. Nu dus nog steeds niets ontvangen, erg boos!!

Weegschaalstraat 15

7324BE Apeldoorn

Over Onderdelen.nl

Heeft je trouwe huishoudelijke apparaat het begeven of werkt een onderdeel niet meer goed? Vaak kan een onderdeel gemakkelijk vervangen worden. Zo kun je jouw huishoudelijke apparaten nieuw leven inblazen; van je stofzuiger, wasmachine en droger tot je koelkast, oven, kookplaat, magnetron en afzuigkap. Met een assortiment van ruim 10 miljoen producten is de kans groot dat ook het juiste onderdeel voor jouw apparaat verkrijgbaar is. Repareren is de oplossing.