Prima kwaliteit en snelle levering!

Mooie website, gevarieerd aanbod.

Makelijk te bestellen en super snel geleverd

We waren al langer op zoek naar dit onderdeel. Al paar x ergens anders besteld maar kon iedere x terug en moesten ook lang wachten. Nu bij jullie was het zo gezocht en gevobden bestelling was binnen 1 dag binnen en goed op de hoogte gehouden over de verwerking. Ik beveel iedereen dit aan.

Duidelijke site

Duidelijke site wat de keuze doet vereenvoudigen. Ik had mijn onderdeel van mijn keukenmachine snel gevonden. Na plaatsing bestelling de dag erna bezorgd.

Perfect, niet verder zoeken!

Produkt besteld, vlgd dag in huis, perfect zoals t hoort. Iets nodig gewoon hier bestellen

Mijn bestelling is perfect en snel geleverd,en voldeed aan mijn verwachtingen.

Top service en binnen 24u in huis !

Bij apparaten gaat er weleens iets stuk, soms door eigen schuld maar vooral door slijtage. Hier bestel ik altijd onderdelen die eenvoudig te vinden zijn als je op het typenummer van het apparaat zoekt. De prijs en de goede service zorgen ervoor dat ik hier steeds terugkom.

Correct en snelle behandeling van bestelling

De onderdelen waarom ik vroeg, bleken juiste te zijn! Ondanks dat deze zeer specifiek zijn. Ook was de behandeling en de levering snel en zeer correct! Top!!

SUPER

Overzichtelijke site, snelle levering

Prima en snel bezorgd

Past goed en was snel leverbaar

Goed en veel keuze en uitleg van de verschillende mogelijkheden om te best

Bijna goed.

Een filter Hepa was te groot en past dus niet.

Extreem lange levertijd

Uitzoeken en bestellen van onderdeel ging prima, onderdeel zelf is ook prima. Toch een iets lagere beoordeling vanwege de onduidelijkheid over de levertijd. Indicatie van de levertijd was 6 weken. Toen gebeurde er niets. Na navraag en nog drie weken wachten kwam er een update, nog een maand langer wachten. Een week later weer een update, nog een maand erbij. Weer een week later (en dus 1,5 maand voor de verwachte leveringsdatum) kwam er uit het niets een verzendbevestiging. Ligt waarschijnlijk grotendeeld bij de toeleverancier en dus buiten de macht van onderdelen.nl

Precies wat nodig was

Nadat ik het product had besteld werd alles op tijd en volgens afspraak geleverd. Prima, iets wat je verwacht maar niet altijd krijgt, hier dus wel.

De levering duurde even product was niet op voorraad. Dit werd mooi gemeld. Nadien bericht voor levering. Perfect. Ook de kwaliteit is zeer goed. Oven werkt weer perfect. En dat ondanks dat ik geen electro monteur ben.

Super tevreden

Originele koolstofborstels van Bosch besteld. In minder dan 2 dagen geleverd! Mijn wasmachine heeft niet lang stilgestaan, zelf motor gedemonteerd en onderdelen gemonteerd. Loopt als een zonnetje! Super tevreden Johan

Snel verstuurd, goed ingepakt

Snel besteld wat ik nodig had, een flessenhouder en een vrieslade. Hier net zo duur als elders, maar snel bezorgd.

Goede ervaring

goede klantenservice medewerker, Ik ben goed geholpen en Vriendelijk behandeld.

Snelle en accurate levering

Gemakkelijk zoeken wat je nodig hebt en een uitermate efficiënt bestel proces. Levering snel en je wordt goed geïnformeerd. Kortom: alles klopt!

Heel makkelijk om te zoeken en te bestellen , netjes verpakt en de volgende dag geleverd is top geregeld

Nog niets ontvangen

PostNL heeft het bestelde nog niet bezorgd bij Meijer & Siegers in Oosterbeek. Track & Trace geeft nog niet aan wanneer de feitelijke aflevering zal zijn.

Subliem

Snel het juiste onderdeel gevonden en had het binnen 24 uur in huis. Ik hoefde maar 1 dag zonder bonen koffie te zitten

Onderdeel besteld voor een wasdroger andere dag al in huis. SUPER

Internet shoppen zoals het hoort!

Snel verzonden, goede kwaliteit en perfecte communicatie. Beter kan niet!!

Zeer goed verlopen alles was zoals we het besteld hadden,ik zou het terug daar bestellen als ik nog eens wat nodig heb!

Perfecte levering

Perfecte bestelling en levering.

Weegschaalstraat 15

7324BE Apeldoorn

Over Onderdelen.nl

Heeft je trouwe huishoudelijke apparaat het begeven of werkt een onderdeel niet meer goed? Vaak kan een onderdeel gemakkelijk vervangen worden. Zo kun je jouw huishoudelijke apparaten nieuw leven inblazen; van je stofzuiger, wasmachine en droger tot je koelkast, oven, kookplaat, magnetron en afzuigkap. Met een assortiment van ruim 10 miljoen producten is de kans groot dat ook het juiste onderdeel voor jouw apparaat verkrijgbaar is. Repareren is de oplossing.