Snelle bezorging!

Prima service, snelle bezorging.

Prima bedrijf

Snelle levering en goede service.

Snel en adequaat

Perfect geholpen met het vinden van de juiste producten.

De prijs is erg hoog voor 1 koelkast onderdeel. Toch prettig dat ik de juiste heb kunnen vinden en het in zo’n korte tijd geleverd kon worden

Snel en juiste product gevonden voor een goede prijs

Kon het juiste product snel vinden en voor een goede prijs en snelle levering !! Top

Goede levering

Bestelde deksels van bosch diepvriezer goed verpakt geleverd

Koolborstels en dempers voor wasmachine

Ik bestelde nieuwe koolborsteltjes en een set schokbrekers voor onze wasmachine WAE28370FG/02 Maxx7. Beide waren vervangers - dus niet het origineel wat ik bestelde. Onze wasmachine is ook al wat oud, en ik wou er niet erg veel geld meer aan geven. De producten zijn precies zoals beschreven en precies zoals op de foto's op de website. Levering was ook heel snel. Het vervangen van de koolborstels ging vlotjes, maar de schokbrekers vervangen was niet zo eenvoudig. Deze dienden verwijderd te worden met een boormachine, omdat de pin waarmee ze vastzitten, niet verwijderbaar is. Eens ze verwijderd waren, kon ik wel makkelijk de nieuwe schokbrekers installeren.

Snel en goed

Onderdelen zeer snel geleverd en kwaliteit

Spullen waren zeer snel geleverd

Ik had een onderdeel nodig voor mijn afzuigkap. Het was goedkoop leverbaar en de volgende dag al binnen. En dat ondanks de feestdagen!

probleemloos snel en goed

Er brak een stekker van een kabel die ik niet kon missen, even google kwam uit bij onderdelen.nl. Rond de klok van 22.00h misschien zelfs wat later. ik zag de bui al hangen en had er een zwaar hoofd in dat het nog geleverd zou kunnen worden, dat allemaal in de drukke Kerstperiode maar ik werd niet teleurgesteld, middags werd de bestelling geleverd. petje af

snelle levering, zeer tevreden

Zelfs tijdens de feestdagen kwam een wat late bestelling de volgende dag binnen. Super.

Subliem

Onderdeel voor een staafmixer was niet eenvoudig te vinden op het internet,na lang zoeken eindelijk het juiste type gevonden op jullie site.Top, Ook de snelheid van leveren was optimaal goed.

Super, op tijd geleverd en artikel voldoet prima

Afvoerpomp na installatie inlezen door de aan uit knop een poosje in te drukken tot een piep klinkt dan krijg je ook weer beeld op het wasmachine display

Super.

Zeer snelle levering en het past precies.

Snelle bezorging

Makkelijk om het product te vinden wat ik nodig had voor onze wasdroger. Gewoon afrekenen en wachten tot de bestelling binnen is. Keurig verpakt en snelle bezorging.

Het was top

Op zondagmiddag besteld. Maandagochtend geleverd! Tussentijds goed geïnformeerd over de status. Echt heel goed. En het onderdeel was ook goed.

oplossing, maar wel prijzig

Een terugslagklep voor een afzuigkap besteld, die ik ooit via Ikea had gekocht. Fijn dat dat onderdeel leverbaar was, wat zelfs Ikea niet lukte. De prijs van € 60 voor een plaatje plastic vond ik wel idioot hoog. Bij het bestellen was ook niet glahelder of dat nou wel het juiste onderdeel was, maar dat wijt ik aan de knullige Ikea-documentatie.

Zéér snelle levering

De bestelling en de levering verliep snel en zéér vlot. materialen waren ook goed verpakt, toch is er 1 onderdeel beschadigd geleverd geworden. Ik bestelde 2 maal een Beko Vriesvakklep eentje was beschadigd er was een scheur in de klep. Ik vertrouw erop dat de service van onderdelen.nl op hetzelfde niveau staat als hun verkoop dan komt ook dit in orde.

Doordat het onderdeel schade had bij aankomst, ben ik uitstekend op weg geholpen en behandeld.

Perfecte levering

S nelgeleverd U itstekende sevice P lezierige website E indeloze voorraad R azend snelle levering

snel, makkelijk en goede kwaliteit

snel, makkelijk en goede kwaliteit

Ik had een nieuwe schakelaar nodig voor mijn ATAG wasemkap type WK211A5U/A01 uit 2000. Zij konden dit artikel leveren. Hoewel de oude printplaat nummer gelijk was aan de nieuwe printplaat van Electrolux, bleek dat de aansluitingen voor de bedrading toch af te wijken. Na het terugsturen heb ik per omgaande het geld teruggekregen. Goede service. Misschien een tip: Kunnen jullie ook aansluitschema's verstrekken voor de producten die jullie verkopen?

Duidelijke website

Zeer gemakkelijk om onderdelen te vinden

Voor heel klein onderdeel moest ik € 6,99 verzendkosten betalen voor een artikel van € 5,49. Dit had gewoon op de post gekund.

Weegschaalstraat 15

7324BE Apeldoorn

Over Onderdelen.nl

Heeft je trouwe huishoudelijke apparaat het begeven of werkt een onderdeel niet meer goed? Vaak kan een onderdeel gemakkelijk vervangen worden. Zo kun je jouw huishoudelijke apparaten nieuw leven inblazen; van je stofzuiger, wasmachine en droger tot je koelkast, oven, kookplaat, magnetron en afzuigkap. Met een assortiment van ruim 10 miljoen producten is de kans groot dat ook het juiste onderdeel voor jouw apparaat verkrijgbaar is. Repareren is de oplossing.