Heel mooi geregeld met afhalen zonder extra kosten in het filiaal

Goed product, snelle levering, juiste prijs, altijd vriendelijk en behulpzaam

Super geregeld

Was goed verpakt en de volgende in huis.

Als je een vrieskast hebt die niet meer sluit wil je heel graag zo snel mogelijk een nieuw onderdeel zodat alles weer werkt, we hadden op zondag de order gemaakt en maandag was het bij ons binnen. Onze vrieskast werkt weer dus een super snelle service

Very good

I am very happy, very quick shipment and very smooth

Onvolledig

Knop die ik heb besteld leek ijzeren lipje te missen. Zat daardoor niet stevig genoeg, en dus moest ik lijm gebruiken en knoppen omdraaien. Terugsturen vond ik teveel moeite, maar voor die prijs had ik meer kwaliteit verwacht.

Niet zo positief

Koolborstels besteld voor droogkast. Kwaliteit was slecht. Koolborstels in 2 gebroken voor ik zelf nog maar de kans had om deze te bevestigen. Dus rommel waar ik mijn geld aan verkwist heb en droogkast die nog steeds niet werkt. Voor mij geen europart meer....

Onderdeel snel geleverd

Scharnieronderdeel voor koelkast besteld. Supersnelle afhandeling. Min 1 ster vanwege de hoge prijs.

Snelle levering, correcte prijs

Een zeer ruime selectie aan reserveonderdelen met snelle levering.

Super service

Zondags bestelling gedaan Maandag ochtend ontvangen Top

Snel

Snel en goed, juiste artikel is binnen minuten gevonden en snel opgestuurd

Geweldig geen woorden voor.

Werd keurig te woord gestaan door een jonge dame.Ik dacht hoe leg ik dit ingewikkelde probleem uit.Kon het zelf moeilijk bewoorden.Zij beoordeelde het probleem in een keer goed en vroeg mij om mijn e-mail aan haar te geven zodat ik kon zien of het ging om het het goede product.Daarna met een paar simpele handelingen het product met Ideal afgerekend.De andere dag het product in huis.Kan nu weer prime scheren.Fantastich ga dit bedrijf in de toekomst zeker nog eens gebruiken en raad het iedereen aan met technische problemen.

Zeer snelle bezorging

Makkelijk bestellen dn zeer snelle bezorging. Erg tevreden over jullie service.

Steengoed

Advies over aankoop,bestelling, retourneren en terugbetaling uitstekend!

top service

Besteld via de site, met afhaling in een van hun winkels. Prima info via de mail over produckt en wanneer je het kan afhalen

Goede prijs en snelle levering.

TOP!

Overzichtelijke website, kon direkt mijn artikel vinden en bestellen, vlotte afhandeling en snelle bezorging!

Uitstekende service , exacte prijzen . Snelle levering .

Een aanrader .

klantgericht

product in winkel opgehaald. Had helaas verkeerde typenummer besteld. Werd in de winkel snel en servicegericht opgelost, Super.

N eerst telefonisch goed geholpen te zijn, onderdeel besteld en volgende dag in huis. Enige jammer voor mij is dat ik slechts 1 deel van het onderdeel nodig had, maar dat helaas niet mogelijk was.

Gewoon goed

Alleen de bezorger zou eventueel zoiets bij de buren af kunnen geven, zodat je niet naar een afhaalpunt moet en daar dan hoort dat het pakketje er (nog) niet is waardoor je later nog een keer naar dit punt moet

Precies de stofzuigervoet die ik nodig had

De bestelling is correct behandeld, verzonden en aangekomen. Ik heb nog niet gestofzuigd maar neem aan dat dit ook weer gaat lukken

perfecte afhandeling

nieuwe straler voor 13j oude microgolf, perfect

Ik had o ringen besteld volgens Europart waren dat de goede maar helaas het waren de verkeerde. De order wordt gecrediteerd. Maar toch service is perfect.

Goede service en snel in huis

Goede service en snel in huis

Snelle en juiste levering

Goede ervaring; Snelle en juiste levering

Weegschaalstraat 15

7324BE Apeldoorn

Over Onderdelen.nl

Heeft je trouwe huishoudelijke apparaat het begeven of werkt een onderdeel niet meer goed? Vaak kan een onderdeel gemakkelijk vervangen worden. Zo kun je jouw huishoudelijke apparaten nieuw leven inblazen; van je stofzuiger, wasmachine en droger tot je koelkast, oven, kookplaat, magnetron en afzuigkap. Met een assortiment van ruim 10 miljoen producten is de kans groot dat ook het juiste onderdeel voor jouw apparaat verkrijgbaar is. Repareren is de oplossing.