Ik ga voor onderdelen naar Europart.

Na lang zoeken op internet kwam ik op de website van Europart en vond gelijk wat ik nodig had en de volgende dag was het in huis. Prima service!!

Snelle levering, correct product

Prima en snelle levering. Het product paste perfect in onze Miele wasmachine, die weer tiptop functioneert.

website goed duidelijk

website goed duidedelijk informatie telefonisch moetenvragen voor het onderdeel van een merk merk gasfornuis met aangeven type dag er op het artikel via post ontvangen

top geregeld!

Vandaag een artikel besteld, de volgende dag geleverd. Alleen de verpakking had wat kleiner gekund. De omdoos verpakking was circa 6 keer groter dan het bestelde artikel.

first class service

onderdeel voor esspresso machine in late namiddag besteld en volgende middag geleverd eerste klasse

Gewoon goed

Besteld op site… duidelijke beschrijvingen, en de dag erna in huis! Top

Alles goed geregeld. TOP!

Snelle en goede levering. Juiste product voor een goede prijs kwaliteit verhouding. Zeer tevreden.

voldoet aan de verwachting

s'middags besteld en de volgende dag in huis!

Snel, behulpzaam en maken belofte waar.

Het is gelukt. Op vakantie hebben we per ongeluk een scharnier van een wasmachine deur afgebroken in een huurhuisje van een zeer aardige Nederlandse dame. Machine was op leeftijd (20 jaar) maar voor een huisje prima. Het assortiment van Europart is echt geweldig. Dit is inmiddels het vierde apparaat dat ik heb kunnen repareren. Nu dus zelfs in Frankrijk. Iedereen blij. Perfect op tijd geleverd! Superservice

Besteld en snel en correct geleverd ! Een aanrader.

Besteld en snel en correct geleverd ! Een aanrader !

Prijs in verhouding. Netjes verpakt en afgeleverd.

Prijs in verhouding. Netjes verpakt en afgeleverd.

Naar behoren afgehandeld

Geen problemen gehad.

geweldig goed geholpen waardoor ik de juiste producten in huis heb

geweldig goed geholpen waardoor ik de juiste producten in huis heb

Produits compatibles avec un prix très abordable!

De bestelde microswitches zijn perfect gelijk aan de originelen. Hetzelfde merk als de officiële site. De betaalde prijs is super betaalbaar: Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding Erg snelle bezorging. De betaalde prijs is eerlijk. Mijn probleem is opgelost. Hartelijk bedankt! ________________________________________________________ Les microswitch's commandés sont parfaitements égaux aux originaux. Même marque que celle du site officiel. Le prix payé est super abordable: Qualité/prix excellent Livraison très rapide. Le prix payé est honnête. Mon problème a été résolu. Merci beaucoup!

snelle levering van de juiste producten

Omdat de vaatwasser al wat ouder is, duurde de levering wat langer dan verwacht maar dat is logisch dus daar heb ik geen problemen mee. Verder was het pakket compleet en met de juiste onderdelen.

Gewéldig zeer klantvriendelijk!

Ik had maar een setje keerringentjes nodig voor een verouderde hoge drukreiniger maar er werd uitgebreid tijd en moeite besteed om mij te helpen. Gewéldig!! Ik geef jullie een 10.

Duidelijke website, snelle levering

Onderdeel voor Blomberg vaatwasmachine snel gevonden, was op voorraad, de volgende dag al binnen. Top!

Snel geleverd, precies wat ik nodig heb.

Goed omschreven op de site. Duidelijk.

uitmuntend

snelle en correcte levering, alleen maar lof.

Goede service en snelle afhandeling

Prima product en service

Heeft maanden geduurd

Vandaag besteld over 2 maanden in huis

Juiste onderdelen, zeer lange levertijd

Normaal gesproken korte levertijd, jammer dat ik dit keer 4 maanden heb mogen wachten op mijn bestelling. Onderdelen zijn juist en werken naar behoren.

Topper

Snelle service en levering van de bestelling.

Ok

Weegschaalstraat 15

7324BE Apeldoorn

Over Onderdelen.nl

Heeft je trouwe huishoudelijke apparaat het begeven of werkt een onderdeel niet meer goed? Vaak kan een onderdeel gemakkelijk vervangen worden. Zo kun je jouw huishoudelijke apparaten nieuw leven inblazen; van je stofzuiger, wasmachine en droger tot je koelkast, oven, kookplaat, magnetron en afzuigkap. Met een assortiment van ruim 10 miljoen producten is de kans groot dat ook het juiste onderdeel voor jouw apparaat verkrijgbaar is. Repareren is de oplossing.