Voldoet aan mijn verwachting.

Het onderdeel zeer snel ontvangen na bestelling. Het onderdeel is zoals verwacht.

Perfect en zeer snel geregeld

Het productwas snel gevonden en de verdere afwikkeling was top

Perfect vervanging

Het nieuwe onderdeel van de magnetrondeur past als gegoten en was zo gemonteerd. Mijn magnetron ziet er weer als nieuw uit!

Snelle levering, juiste product, redelijke prijs.

Snelle levering, juiste product, redelijke prijs.

Tevreden

Snel geleverd en eenvoudig om te bestellen. Product omschrijving kon iets duidelijker. Zeker omdat het component er anders uitzag dan het oude. Maar werkt goed. Blij dat ik de afzuigkap kon repareren.

Website helder, gemakkelijk om het juiste type vinden en vriendin waarbij ik zelf het moment van bezorgen kan kiezen. Product ook prima in orde. Top!

Super service

Na het opsturen van de foto's werd de juiste deurmanchet voor mijn Bosch wasmachine werd snel geleverd . DHL was na 1 dag ook op tijd.

Vee te vinden (assortiment)

Erg tevreden met de webshop en klantenservice. Blij met mijn kalkzeefjes voor mijn waterkoker die moeilijk verkrijgbaar zijn, maar hier wel gevonden. Fijne webshop. Veel diverse onderdelen verkrijgbaar m.b,t. allerlei apparaten e.d.

Snelle levering!

Rekje koelkast besteld. Zeer snelle levering!

Geweldige service!

Geweldige service en stipte levering! Aan iedereen aan te bevelen

Uitstekende service

Hele goede en zeer snelle service en levering.

Snelle levering duidelijke website

Prettig om te weten dat onderdelen.nl de benodigde gevraagde onderdelen tot zijn beschikking heeft

Ruime keuze, duidelijke uitleg

Onlangs een onderdeel voor de koelkast besteld. Was makkelijk te vinden met het E-nummer. De uitleg was duidelijk. Keurig geleverd en goed ingepakt in papier (dus geen bergen plastic).

Goede webshop

Snelle levering goed product

Snelle levering!

Snelle levering,ik had een nieuw vriesvak deurtje besteld,de oude was de sluiting vanaf gebroken. Zeer tevreden met nieuw deurtje!

Item arrived super quick and as described. Perfect!

Quick delivery and genuine part

It was quick delivery and received the genuine part which fit perfectly. Packaging was also good.

Fantastisch snel geleverd!

Nieuwe batterij gekocht voor onze robot stofzuiger. ‘S avonds besteld en de volgende ochtend werd de batterij al geleverd. Bizar snelle levering, heel nice. De stofzuiger werkt weer, dus super tevreden.

Top geregeld

20.30 besteld. Daags erna voor 14.00 uur geleverd. Uurtje later draaide vaatwasser weer. Super

Deskundig en snel

Donderdagavond besteld, na een nauwkeurig passende offerte. Vrijdag geleverd en kunnen herstellen.

De bestelde artikelen werden snel geleverd. Het enige wat niet werkte was de poging om achteraf te betalen. Dan gaat er blijkbaar iets mis. Een beetje raar. Met ideal betalen was geen probleem. Voor het overige ging alles naar wens.

Snel en goed

Onderdeel werd zeer snel Verzonden en is precies datgene wat ik nodig had. De kwaliteit was ook prima

Bij onderdelen.nl vind je nagenoeg alles wat men nodig heeft, snelle levering en zelfs retourneren is geen enkel probleem

Ik wist niet zeker op ik het juiste onderdeel had, dus ik belde en kreeg een kort en juist antwoord. Ik heb meteen het onderdeel besteld en de volgende dag ontvangen. Het paste precies.

Fast and reliable

Website us easy to navigate. It helps you find the replacement and check if the fit is right for your appliance. The delivery was next day.

Weegschaalstraat 15

7324BE Apeldoorn

Over Onderdelen.nl

Heeft je trouwe huishoudelijke apparaat het begeven of werkt een onderdeel niet meer goed? Vaak kan een onderdeel gemakkelijk vervangen worden. Zo kun je jouw huishoudelijke apparaten nieuw leven inblazen; van je stofzuiger, wasmachine en droger tot je koelkast, oven, kookplaat, magnetron en afzuigkap. Met een assortiment van ruim 10 miljoen producten is de kans groot dat ook het juiste onderdeel voor jouw apparaat verkrijgbaar is. Repareren is de oplossing.