Laden reviews...
971 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews tonen een duidelijke focus op snelle levering en duidelijke informatie. Klantenservice reageert doorgaans goed en biedt snelle oplossingen. Af en toe verloopt een levering trager dan gewenst, maar de algehele ervaring blijft positief. Het platform is gebruiksvriendelijk en levert de juiste onderdelen snel.
Ben zeer tevreden over jullie bedrijf snelle service kom zeker terug en geef het door aan anderen. Vriendelijk bedankt ina
20 May 2026
Ina
Groningen
Beste Ina,
Bedankt voor uw mooie woorden, Ina! Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over onze snelle service.
We waarderen het enorm dat u ons aanbeveelt aan anderen en zien u graag nog eens terug.
Team Onderdelen.nl
Duidelijke website, juiste artikel. Snelle levering
20 May 2026
Geert
Venlo
een tekening van de te plaatsen plastiek dopjes en andere onderdelen zou nuttig zijn.
19 May 2026
willy
berlare
BIJ ONDERDELEN.NL HEBBEN ZE ALLES EN VLOTTE LEVERING !
Suzy
maaseik
Er was een onderdeel kapot in mijn Smeg koelkast maar kon niet vinden welk typenummer het betrof. Ik heb gebeld met het service center en binnen 2 minuten geregeld Dank
Yves
Amsterdam
Goeie kwaliteit voor schappelijke prijs en een vrij snelle levering
Francois
Laakdal - belgie
Ik had al een keer eerder via deze site een onderdeel voor mijn steelstofzuiger besteld. Dit was ook zeer goed, snel, vakkundig en klantvriendelijk gegaan. Nu had ik wederom een onderdeel voor deze dtofzuiger nodig en wederom is dit zeer goed geregeld. Zeker aan te bevelen!
17 May 2026
Christine
Monster
Beste Christine,
Bedankt voor je mooie review.
Wat fijn om te horen dat je opnieuw zo tevreden bent over onze service en klantvriendelijkheid. We waarderen je aanbeveling enorm en helpen je in de toekomst graag weer verder.
Tot ziens in onze webshop.
Product snel geleverd
16 May 2026
Jack
Ijmuiden
Goeie ervaring.
Rakesh
's-Gravenhage
Het product wat ik besteld heb bij Onderdelen.nl was correct en de koelkast is weer goed te openen.
Piet.
Huizen
Snelle levering en precies het zelfde onderdeel. Heel goed.
Jaap
Advocaat
ik vind het jammer dat je een heel stuk moet bestellen terwijl het blauwe borstel gedeelte er ook uit kan. Nu ben ik dik meer dan uur bezig geweest en heb het hele stuk eraf moeten knippen. terwijl ik later zag dat ik alleen het borsteltje had kunnen vervangen i.p.v. het hele schuifdeel met borstel. Is er gewoon niet af te halen. maar de borstel is erg handig dus vind ik noodzakelijk dat die op een gegeven moment vernieuwd wordt. maar is een hele operatie zeg
13 May 2026
JSJ
MIDDELBURG
Beste J.S.J.,
Bedankt voor je review en je eerlijke feedback.
We begrijpen heel goed dat het vervelend is wanneer het vervangen van een onderdeel zoveel werk kost. Helaas kunnen wij niet alle onderdelen los aanbieden, omdat onze leveranciers deze onderdelen niet apart verkopen.
Daardoor zijn we gebonden aan complete sets of grotere onderdelen.
Fijn om te horen dat de borstel wel goed bevalt en handig in gebruik is.
Team Onderdelen.nl
Altijd snel levering beste prijs en veilig bedrijf
13 May 2026
Ali
Deurne/antwerpen
Past precies
12 May 2026
Jan Vorstenbosch
Tilburg
Hele snelle levering van onderdeel van senseo. Heel Fijne ervaring met deze leverancier
12 May 2026
Klaas
Hendrik-Ido-Ambacht
Ik werd goed geïnformeerd dat het artikel tijdelijk niet in voorraad was en het enkele dagen later zou worden bezorgd. Puntje ter verbetering: fijn had geweest als ik had geweten dat het om een brievenbuspakketje ging.
Peter
Leidschendam
Fijn dat als je ergens een onderdeel v mist, je het kunt bestellen! Makkelijke site en snelle levering.
Yvonne
Heerlen
Snel en correct dus topervaring !
Dirk
Deinze
Breed assortiment, goede website, snelle levering, competitieve prijzen.
Chris
Gouda
Wij hebben dit artikel besteld voor onze combioven past goed. Heel makkelijk te monteren
charles
VIERLINGSBEEK
Het onderdeel dat ik nodig had snel gevonden op de site. Bestellen was gemakkelijk en overzichtelijk. Duidelijke mails en snel geleverd. Heel prettig allemaal.
Dominique
Kortenhoef
Vlotte bezorging. Accurate mailwisseling.
Moniek Kuipers - Freijsen
Roosendaal
Wolfgang Happ
OOSTERHOUT NB
Alleen maar positief. Goed geleverd
Danny
Zutendaal
Ik kon het juiste onderdeel niet vinden, dus maar telefonisch contact gezocht. Vervolgens erg vriendelijk en zeer goed geholpen. De volgende ochtend had ik het onderdeel al in huis. Top.
Marleen
Neeritter
Beste Marleen,
Bedankt voor het achterlaten van je review.
Fijn om te horen dat je telefonisch goed en vriendelijk bent geholpen en dat het onderdeel zo snel geleverd werd. Wij doen er alles aan om persoonlijk advies hoog in het vaandel te houden. Graag tot een volgende keer.
Team Onderdelen.nl
Heeft je trouwe huishoudelijke apparaat het begeven of werkt een onderdeel niet meer goed? Vaak kan een onderdeel gemakkelijk vervangen worden. Zo kun je jouw huishoudelijke apparaten nieuw leven inblazen; van je stofzuiger, wasmachine en droger tot je koelkast, oven, kookplaat, magnetron en afzuigkap. Met een assortiment van ruim 10 miljoen producten is de kans groot dat ook het juiste onderdeel voor jouw apparaat verkrijgbaar is. Repareren is de oplossing.
Weegschaalstraat 15
7324BE Apeldoorn