Verrast door de snelle levering !

zie boven

Het gewenste product was super

Zeer snel bezorgd en precies het goed omschreven onderdeel

Prima site en omschrijving product.

Dik in orde

Snel verzonden, goed verpakt, helemaal tevreden en door de onderdelen van Europart hoef ik niet een nieuwe keukenmachine te kopen!

Correcte levering van het bestelde onderdeel.

Makkelijk online zoeken, bestellen en betalen zonder problemen. Correcte levering.

Goede omschrijving product,snelle levering.

Duidelijke goed en overzichtelijkr website. Zeer snelle levering waarbij je bij het volledige proces op de hoogte gehouden wordt.

Excellent product

Excellent service

Prima telefonisch advies en snelle levering

Zeer snelle levering.

Onze magnetron schaal was gebarsten en kwam uit bij europarts. Gelijk een nieuwe besteld die de volgende dag al geleverd was. Goede service wat mij betreft.

Snelle goede levering, goede communicatie

Er werd zeer snel op een vraag per mail gereageert. Snelle levering, goede prijs

rubber strip koelkastdeur

prima strip, en past. bedankt voor de service en uitleg

Snel en accuraat

Clik and Collect

Prima...

Europart heeft een overzichtelijke site waar je eenvoudig je artikel besteld. De prijs is prima en het artikel snel geleverd...

Toppie!

Savonds artikel besteld en volgende dag in huis. Kon weer snel genieten van mn koffie automaat

Kortwieken snel geleverd

Snel en goed geleverd

Goed product snelle levering

Ik moest even zoeken op internet omdat ik geen productnaam wist maar deze is goed en de levertijd naar behoren

heel goed

Duidelijk en correct

Zij nemen onmiddellijk initiatief

Bedrijf heeft direct maatregelen genomen na mijn klacht om dit onmiddellijk recht te zetten

Goed geregeld!

Onderdeel op voorraad en snel verzonden naar een afhaal locatie in de buurt.

Super service

Goede communicatie en snelle levering.

Snelle correcte service

Duidelijke website en supersnelle actie en levering

Goede service. Aankoop was top

Prima geholpen

Onderdeel niet gevonden op de site maar ik werd goed op weg geholpen door het sturen van een onderdelentekening. Meteen besteld en zoals afgesproken geleverd Prima zaak!

Snel. Goed

Twee onderdelen besteld. Ze lagen de volgende dag al in de bus.

Weegschaalstraat 15

7324BE Apeldoorn

Over Onderdelen.nl

Heeft je trouwe huishoudelijke apparaat het begeven of werkt een onderdeel niet meer goed? Vaak kan een onderdeel gemakkelijk vervangen worden. Zo kun je jouw huishoudelijke apparaten nieuw leven inblazen; van je stofzuiger, wasmachine en droger tot je koelkast, oven, kookplaat, magnetron en afzuigkap. Met een assortiment van ruim 10 miljoen producten is de kans groot dat ook het juiste onderdeel voor jouw apparaat verkrijgbaar is. Repareren is de oplossing.