Ongeloofelijk

Ik heb in de afgelopen twee jaar reparatiedelen besteld via Europart die ik nergens anders kun vinden. Online bestellen gingen goed en ik kreeg alles binnen een paar dagen . Europart is een aanrader.

Super snet met het leveren.

Ik had het bestelde de andere dan's morgens in huis, zeer snel dus. Een reden om volgende keer weer hier te bestellen.

Betrouwbare webwinkel en snelle verzending

Een onderdeel gekocht voor onze Siemens koelkast/vriezer. Het onderdeel werd zeer snel geleverd en ik werd goed op de hoogte gehouden van de levering. Verder goede prijzen.

Efficiënte en correcte transactie; heel goede ervaring.

Efficiënte en correcte transactie; heel goede ervaring.

Wat lastig te vinden Niet ten nadele van webshop Maar part nummers van fabrikanten zijn niet altijd correct

Snel, goed en correct

Opzoek van het artikel was eenvoudig, werd snel verzonden. Ik werd goed op de hoogte gehouden wanneer mijn pakketje werd opgestuurd en wanneer het was aangekomen. Top.

De slang past perfect op mijn stofzuiger

Pefect

Snel

snel en makkelijk duidelijk

Onderdeel goed kunnen vinden en snel geleverd

Flessenrek brak af,maar snel te vinden via Europart.

Snel en goed

prima service

koelkastplankje voor deurtje koelkast besteld en hij is weer als nieuw.

Europart is een prime online winkel voor onderdelen

Dit keer heb ik een Koppeling van boiler voor Saeco koffiezet apparaat en gelijk een waterfilter erbij besteld. Je kan bijna alles vinden op hun site en snelle levering. Super.

Snel gevonden op website tegen goede prijs

Dag later geleverd, ga daar vaker dingen kopen b

Snel geleverd tegen redelijke prijs

Onderdeel was snel geleverd bij winkel in Utrecht; personeel ter plekke helaas ongeïnteresseerd en niet bijzonder hulpvaardig

Exact wat ik zocht, snel geleverd

Prima webervaring en gekozen voor de kosteloze levering in winkel. Snel binnen en goed verpakt(vanwege breekbare inhoud). Kortom tevreden !

Héél tevreden

Prijs/kwaliteit uitstekend ! De dag na bestelling thuis geleverd voor een zéér scherpe prijs in vergelijking met andere websites.

Op 1 dag juiste vervangstuk geleverd

Keurig geleverd volgens afspraak

Geleverd voor een concurrerende prijs

goede levering

Zowel product als verzending zijn adequaat

Snelle levering.

De website is goed omschreven. producten zoeken werkt gemakkelijk. Top

Zoals het hoort

Goede productomschrijving, goede opvolging, goede prijs-kwaliteit verhouding, snelle levering.

Binnen 1 dag het product geleverd. En voldoet aan de eisen.

Alles in prima staat geleverd en zeer snelle service. Top

Zeer snelle levering.

Weegschaalstraat 15

7324BE Apeldoorn

Over Onderdelen.nl

Heeft je trouwe huishoudelijke apparaat het begeven of werkt een onderdeel niet meer goed? Vaak kan een onderdeel gemakkelijk vervangen worden. Zo kun je jouw huishoudelijke apparaten nieuw leven inblazen; van je stofzuiger, wasmachine en droger tot je koelkast, oven, kookplaat, magnetron en afzuigkap. Met een assortiment van ruim 10 miljoen producten is de kans groot dat ook het juiste onderdeel voor jouw apparaat verkrijgbaar is. Repareren is de oplossing.